maanantai 13. huhtikuuta 2009

Päivän valitukset

Nyt on niin hassu fiilis. Katselen ympärilleni vähän silleen, että mitä tässä nyt oikein tekisi? Ei kauheasti tuo englannin lukeminen innosta ja sanakoe on keskiviikkona (keksiviikkona). Ja periaatteessa huomenna pitäisi olla sanat jo hyvin hallussa. Ei sitä sanoja kuitenkaan jaksa päntätä koko aikaa.

Tylsää on juu. Jotain tajunnanvirtaa sitten tänne kirjoittelee kun ei ole parempaakaan tekemistä. Se joka jaksaa lukea niin huomaa että ei ole yhtään sisältöä koko hommassa. Tahtoisin tehdä jotain, mutta mesessä on varsin hiljaista, mitä nyt Kessun kanssa jotain juttelen. Ja Iitun kanssa tottakai. Mutta silti tuntuu vähän siltä, että mikään ei maistu eikä se mesetyskään ole nyt kunnollista keskustelua. Voi tätä julmaa maailmaa kun on niin tylsää.

Toki voisihan sitä mennä vaikka pelaamaan aapeliin tai johonkin toiseen paikkaan. Mutta sitten ei koskaan tulisi luetua siihen sanakokeeseen. Ja haluaisin tosiaan jostain siihen lukemiseen motivaatiota. Ei vieläkään siis huvita.
Kessu tuolla jotain selittää, että jättää sen tunnin väliin. Pelkkä ajatuskin alkaa vituttamaan, kun kerta sen pitäisi se kurssi läpäistä ihan vaan siitä syystä, että oppisikin jotain. Olen sen jo sen verta monta kertaa pakottanut ja raahannut tunnille, että on epäreilua jo minua kohtaan jättää vaan menemättä! Ihan perkeleen rasittavaa voin sanoa, kun yrittää niin kovasti toisen parasta ja sitten harotaan kynsin ja hampain vastaan.
No niin nyt meni kirjoittaminen valittamiseksi... Ei ole hyvä tämäkään.

Pitää keksiä pika pikaa jotain tekemistä, tai pää räjähtää. Ja sitten pitäisi siivota kaikki ne aivot lattialta. Ei ole sekään hyvä asia. Ja Kessu vaan jatkaa ärsyttämistä. Yrittäisi edes kerran kunnolla parantaa ja petrata mutta ei, heti kun ei huvita niin luovutetaan. Vaikka se luulee olevansa vain yksi "paskakasa", joka ei koskaan saa mitään aikaseksi, vaikka yrittääkin niin se luulee väärin. Se vaan ei ole koskaan yrittänyt kunnolla (vaikka saattaakin väittää muuta).

Joo ehkä kannattaa lopettaa hyvän sään (tuolla on kyllä vieläkin pilvistä) aikana.
Päivänjatkoja siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti