lauantai 11. huhtikuuta 2009

Huomentapäivää

Hmm huomenta vaan. Tuossa eilen yöllä näin unta (ei kai :O), että tapoin nukkeja tomaattikeitolla, kuten tuossa ilmaisin asian yhdelle tyypille mesessä. Tosin en tiedä oliko se tomaattikeittoa, mutta se oli punaista ja kokkareista ja näytti tomaattikeitolta. Näin myös unta ihan helvetin isoista palmuista ja "vuoristoradasta" jolla kuljettiin ihmisten kanssa ympäriinsä. Oli kiva uni ottaen huomioon, että minulla on korkean paikan kammo ja nukkefobia. Erittäin miellyttävää todellakin.



Aamu, tai no keskipäivähän nyt on, alkoi oikein mukavasti, vaikka nukuinkin taas ilman lakanoita (kun leijona oli jo nukkumassa ja en saanut lakanoita siksi). Kerrankin tuli nukuttua pitkään ja tuntui sellaiselta todella klassiselta herätykseltä, kun aurinko paistoi verhojen läpi ja olisi tehnyt mieli jatkaa unia (ja niin teinkin), vaikka pitäisi herätä kun oli jo puoliksi aloittanut.

Sitten kun vaivauduin heräämään oli todella kivaa, kun aurinko oli mennyt pilveen ja noussut melkein kokonaan huoneeni yläpuolelle. Siis silleen, että ei enää paistanut suoraan kauniisti ikkunasta sisään. Kuitenkin oikein mukava valo oli ja tuntuu taas akut latautuneen. Kun kerta käyn aurinkoenergialla niin on mukavaa, kun paistaa aurinko. Taidankin heti kun lopetan tämän kirjoittamisen, mennä hakemaan itselleni vuodevaatteet ja pedata sängyn. Se kun on parvisänky niin ei ole kauhean mukavaa puuhaa. Varsinkin kun isä poisti yhden tukijalan pöydästä.



Nyt kun (hah) luen tätä läpi ja mietin, että mitäs kirjoittaisi seuraavaksi, niin huomaan, että on tullut "kun" sanoja viljeltyä aivan kamalasti! Varmasti mukavaa luettavaa kun kaikkialla sitä sanaa toistelee... Kaikki voi alkaa laskemaan niitä kun-sanoja ja kertoa minulle sitten, että kuinka paljon niitä oikeastaan on koko blogissa.



Sieltä kuuluu perheen tulevan kotiin kaupasta. Toivat siskon mukaan pommakkia (miten se kirjoitetaan?) ja nyt huutavat tuossa korvan juuressa "OOOOOOOooooo". Erittäin viehättävää sukua minulla.



Olen muuten aika varma, että hiireni on älyllinen olento. Tuossa itsekseen liikkuu ympäri näyttöä. On todella vaikeaa keskittyä kirjoittamiseen, kun se pyörii ympäriinsä.

Nyt hiiri sitten pysyy paikallaan, kun liikutin sitä. Ja pystyy paremmin keskittymään.



Nyt voisi lopettaa ja mennä pelaamaan aapeliin super tarinagolfia. En onnistu läpäisemään 4. maata ja se kyrsii kovin. Joten pelailemaan ja kaikille hyvää päivänjatkoa. Ehkä vielä illemmalla rustaan jotain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti