perjantai 10. huhtikuuta 2009

Hello


Päätin nyt sitten tännekin siirtyä kirjoittelemaan. Mietin ensin, että alkaisin kirjoittamaan englanniksi jonnekin Xangan tapaiseen paikkaan, jossa on enemmän kansainvälistä porukkaa ja sellaista, mutta päätin kuitenkin pysyä oman taitoni rajoissa ja jatkaa kirjoittelua ihan suomeksi.

Ennen olen siis kirjoitellut IRC-Galleriassa Lemoncello nimimerkin alla ja varmasti jatkan samaa rataa vastaisuudessakin. Tosin luulen, että sen päivittäminen jää hieman vähemmälle, kun tänne pääsee kirjoittelemaan ihan virallista blogia. En usko, että kukaan tätä koskaan tulee lukemaan, koska en linkkiä aio kellekään antaa. Tosin saatan tämän ehkä kumminkin joillekin linkata. Niille, joiden haluan ehkä pysyvän perillä elämästäni ja ajatuksistani jos sattuisi kiinnostamaan. Kamalan ristiriitaista heti aluksi sanoa, että kellekään ei anna linkkiä ja heti perään ilmoittaa muutamalle antavansa. Mutta sellainenhan minä olen, aina sanomassa toista ja sitten keksimässä siihen heti perään poikkeusta. Siihen pitää vain tottua ajan myötä. Itse en kyllä vielä varmaan ole tottunut, mutta aina on aikaa; ainakin lyhyen elämäni loppuun asti.

Ja tästähän tulee heti filosofinen. Saas nähdä, miten jaksan tätä jatkaa ja millä kielellä (siis puhe kielellä vai tälläisellä vapaalla kirjakielellä) jaksan jatkaa kirjoittamista. Tosin aina on hyvä muistaa oikea kirjoitustyyli. Sen verran kunnioitan wanhaa aikaa, että oikein kirjoitus on lähellä sydäntä.

Ja tämä rustaus vaan jatkuu jatkumistaan, tuskin koskaan tulee loppumaan ja olen täällä vielä huomennakin (johon on vain 7 minuuttia) kirjoittamassa ajatuksiani ylös. Erittäin sekavia ajatuksia jos saan vielä huomauttaa. On aina hieman vaikeaa pysyä oman ajatuskulun perässä, vaikka sitä on seuraillut jo 17 vuotta ja päällekin.

Mutta nyt kun ajatukseni alkavat loppua, kun on kerta on niin myöhä, haluaisin toivottaa kaikille mukavia lukuhetkiä tulevaisuudessa ja painua itse Nukkumatin puheille ja pitää oikein kivat treffit herrasen kanssa höyhensaarilla.

Hyvää yötä Cello kuittaa ja lopettaa tämän illan osalta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti