tiistai 5. toukokuuta 2009

Pitkästä aikaa

Nonin (aloitankohan nämä blogit aina tuolla sanalla? Ei voi tietää) pitkästä aikaa kirjoittamassa tänne. Se kone meni tosiaan rikki ja korjaukseen ja ei ole mitään hajua milloin se tulee takaisin. Olisi jo kiva saada se takaisin, koska en saa mitään kouluhommia tehtyä ilman omaa konetta, kun koululla ei oikeen jaksaisi olla koko ajan... Mutta kai tämä nyt täytyy kestää kunnialla kuten kaikki muutkin varmasti tekevät. (Enkä ainakaan maininnut että olisin addikti ja kaipaisin tapaani olla koneella ja mesessä 24/7).

Katja tuossa vastapäätä (ollaan Nestorissa koneella) haluaa mennä pelaamaan mun kanssa GH:ta ja siksi pitäisi tämä saada valmiiksi mahdollisimman nopeasti... Kessu taas valittaa, että tuijotan tätä näppäimistöä liian intenssiivisesti. Kiitos siitäkin, mutta niin se menee jos haluaa kirjoittaa ;). Nyt ei oikeastaan ole edes mitään sanottavaa... Voisin lisää tähän runon jonka kirjoitin tuopssa koulussa... Katja melkein jaksoi lukea sen ja päätyi siihen, että ensimmäinen sana on "katso". Kiintoisaa eikö?

Tuosta runosta tulikin mieleeni että nyt minulla on 2 blogia. Toinen on nolife storytelling ja sinne lisäilen tarinoita ja runoja ja vastaavanlaisia niin pysyy niissäkin perillä helpommin. Ja siis en nyt lisää tuota runoa tänne (vaikka mieli tekisi), koska lisään sen sinne ja Katja ei kestä jos en nyt lopeta... Vaikak ei se tuolla valitakkaan nyt.

Eli siis kiitos oli kiva taas päästä tänne kirjoittamaan! Pitäkää kaikki hauskaa koneella *kyynel* ja kommentoikaa... Sitä varten se tili teilläkin täällä on ;). Ja jos ei ole niin tehkää ihmeessä...!
Cello poistuu estraadilta...

1 kommentti:

  1. niin tai sitten voin koittaa päästä vielä alemmas :D tai sitten vaan ostan jostain tarjoustalosta/ hongkongist jotain halppis lasei joist voin juua ja voin hamstraa ne mun huoneeseen ja ympäri kämppää eikä noi voi valittaa et niiden juomalasit on vähis :D tai sit vaan juon tollasest söpöst pullost. JA sä muuten juksutat täs sun plokissas. ME mentiin pelaa pilistä :D

    VastaaPoista