keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Koeviikko on ohi!

Päivää vaan.
Tuota ööh en ole aika pitkään aikaan kirjoittanut tänne mitään... Ja vähän aikaa myös aika harvakseltaan päivitelly kaikkea. Ei vain ole oikein ollut kírjoitusfiilis. Ainahan sitä voi jotain kirjoittaa ja koska en vaadi itseltäni mitään kamalan fiksua sanottavaa tänne niin eihän sen pitäii olla ongelma vai mitä? Joka ptapauksessa en ole päivittänyt... Jännä juttu, ainakin melkein. Mutta nyt ajattelin kirjoitella jotain ihmisten, varsinkin Katjun ja Kessun mieliksi;).

Siis tänäänhän oli tämän lukuvuoden viimeinen koe; ainakin minulla oli. Huomenna on viel yksi koepäivä, joka tarkoittaa että se on VAPAAPÄIVÄ. Olin silleen JESS kunnen katsoin kalenteriini ja pystyin kuulemaan kuinka se sanoi "ähäkutti ei olekaan vapaata!" Huomenna on siis city-rippikoulun tapaaminen varmaankin Eskissä, en ole siitä aivan varma, mutta osoite taisi olla Kirkkokatu 2... Sehän on Eskin osoite eikö olekin?
Ja huomenna olisi ollut tarkoitus myös mennä Kessun kanssa pilatekseen, mutta ei taideta mennä kun ei oikein osata mennä sinne :p. Tai siis ilmoittautuminen tuottaa pieniä hankaluuksia... Jokatapauksessa näyttää siltä, että se hanke siirtyy tulevaisuuteen ja mennäänkin joku kaunis päivä pelaamaan sulkapalloa, saas nähä kariutuuko sekin hanke, toivottavasti ei.

Pitäisi tällä viikolla tehdä paljon muutakin kivaa :D. Lähden tuossa 15:16 matkaamaan bussipysäkille ja sieltä matkustelen bussilla Suvelan kappelille (miksi musta tuntuu että asun kappeleilla???) toiseen (vai pitäsikö sanoa ensimmäiseen?) riparitapaamiseen, joka on Velskolan kartanon leirin kanssa... Oh jei päästään näkemään Sanni ja ne kaikki ihanat musupalleroiset ^^. Olen niin innoissani (melkein ainakin...), pääsenhän viettämään sne porukan kanssa ihanan viikon siellä korvessa... Ja sitten ketuttaa omalla tavallaan kun en pääse ropeconiin... Mutta taidan ehkä melkein mielelläni jättää menemättä :). Eipähän tartte kokoajan kurkkia olkansa ylitse.
Mutta siis se Velskolan tapaaminen... Ja sitten pitää saada tehtyä tuo nolife storytellingissä oleva tarina valmiiksi ja palauttaa se opettajalle, vaikka mokoma onkin kamalasti myöhässä :/. Toivottavasti pääsen kurssin läpi...
Ja sitten pitää saada leikattua hieman The Accidentistin keikalla otettua videota, jotta voin lähettää sen eteenpäin julkaistavaksi... Ja kyllä tunnen yhä että sitä on pakko muokata ;).
Ja onkos vielä muuta tekemistä...? Aivan pitää viedä opolle mun YO-kokeen ilmoittautumislomake... olisin vienyt jo tänään, mutta selvästi en osaa vielä kirjoittaa puhelinnumeroani oiken perkele! Joten tarvitsen uuden lomakkeen ja pitää muutenkin puhua opon kanssa mun tulevista valinnoista jne.

Kyllä kaikki tuo tulee saada tehtyä tässä viikon aikana... Ja mieluiten kaikki ennen perjantaita... Perjantaina lähdetään sitten kaislikkoon moikkaamaan Tiitua ja toivottavasti tulee mahdollisimman paljon porukkaa paikalle :). Ja perjantaina saadaan kokeet takaisin JES! Ainakin melkein :p en ole ihan varma haluanko saada noita kokeita takaisin kun en yhtään luota siihen, että meni edes siedettävän hyvin muutama koe... Tai kaikki kokeet mitäs sitä turhia kieltämään.

Muuten tuo twilight... Galleriayhteisössä on pyörinyt tälläinen linkki, joka on siis jonkun fanin tekemä traileri tuosta Uusikuusta, jota luin niin innolla ja josta en erityisemmin pitänyt... Liian syvälle omaan elämään iski, että olisin voinut pitää :D. Mutta pirun hieno silleen videona... Aika taitava on tekijä ollut täytyy myöntää ^^

Mutta nyt voisin hieman lueskella Conania ja kattoo jos saisin, vaikka sitä tarinaa jatkettua jossain vaiheessa... En ole vielä oikein tajunnut miten tämä videokameraohjelma toimii niin en saa tuota leikeltyä, sorry vain :). Sitä saa odotella vielä hetkisen.
Näkemiin siis ja mukavaa (sateista) kesää kaikille ^^

2 kommenttia:

  1. Pilatekseen ? voin melkein kuvitella teiät sinne :D
    Ja missä helvetissä on kaislikko ja miten sinne pääsee tai no miten sielt pääsee pois :p

    ei mulla muuta kivat sade kesät sinneki

    VastaaPoista
  2. Sait kyl niin kuulostaa siltä et siulla ois koko viikon ohjelmat kaikki buukattu kahtee päivää :D

    Mie koitan ton sulkkishomma järkkää. jos saan äidin varaan sinne ajan nii se on sil selvä...

    VastaaPoista