lauantai 9. toukokuuta 2009

Sairasta ja tylsää

Nyt on niin tylsää että ei mitään rajaa. Tosin voisi sitä olla tylsempääkin, koska nyt on sentään tekemistä ja huvittaisi tehdä kaikenlaista, kuten lukea kolmea eri kirjaa ja kirjoittaa tänne blogia ja kirjoittaa tarina ja runoja ja selata netissä ja pelata vapaakenttää ja lähteä ylos kävelemään (tosin nyt kun aurinko on laskenut niin ei enää niin paljon ulos huvita lähteä). Mutta siis tekemistä löytyisi, mutta ei oikein jaksaisi mihinkään ryhtyä. Ja äsken ahdistikin jonkin verran ja siksi ei taas saanut mitään tehtyä... Tosin pääsin vapaakentän läpi 8 kertaa putkeen ja se on aika hyvä saavutus miulta. Nyt alkaa muuten tuntumaan siltä, että en vain osaa kirjoittaa oikein. Kaikki sanat väärin kirjoitan koko ajan. Sitä vaan kukaan ei ehkä huomaa kun suurimman osan virheistä aina tuossa kirjoittamisen edetessä korjaan. Mutta niitä virheitä on paljon ja se alkaa pikkuhiljaa tympimään... Että sellaista.

Nyt kun on valitukset valitettu niin voin tilittää hieman lisää. Tekee nimittäin mieli tehdä joku todella raaka runo. Sellainen erittäin sairas ja niinku seko. Sellainen, että ihmiset katsoisi, että onko mulla päässä vikaa tai jotain... On nyt ihan sellainen fiilis... Sellainen sairas fiilis. Pelottavaa... En nyt vain oikein keksi, että mitä oikein kirjoittaisi. Melkein mistä tahansa saa sairasta jos yrittää, mutta sitten se, että se ei olisi liian selvää tai liian päätöntä... Siinä vasta pulma (ollako vai eikö olla, kysyn), joka pitäisi kivasti ratkaista. Tosin kirjoitin tuossa eilen illalla kovin myöhään runon. Otin kavereiden vinkistä vaarin ja kirjoitin sen kännykkään, kun ei ollut paperia pahemmin mukana. Tosin sitä en tänne julkaisen, saatan sen tuonne toiseen julkaista jos siltä tuntuu.

Mutta se sairas runo... Kellään ehdotuksia mistä se voisi kertoa? Pitää varmaan itse keksiä jotain. Tosin kun tässä kirjoittelen ajatuksia ylös, niin se halu kirjoittaa jotain sairasta tavallaan lähti pois... Enää ei tee kamalasti mieli kirjoittaa yhtään mitään runoa. Ei yhtään mitään sillein. Aika jännä juttu tuollainen. Mutta nyt ei oikein keksi mitään fiksua sanottavaa enää... Voisin alkaa taas kirjoittamaan yhteiskuntaopin portfoliota. Senkin kanssa tulee kohta kiire jos en pidä varaani. Ja totesin muuten, että olen kyllä yksi itsepäinen tyyppi. En pääse ennakkoluuloistani sitten millään eroon. Jotain kerran päättänyt ja siitä pidän kiinni, vaikka mikä olisi. Joskus se on älyttömän typerää, joskus tajuan että se on typerää ja lopetan, joskus en... Selvää eiköstä? Noh asia liittyy ihmisten käytökseen. Tajusin, että pelkään kovin ihmisten käytöksiä, joskus kun ne käyttäytyy erilailla tai kylmästi... Tulee turvaton olo ja sitten ei osaa enää suhtautua mihinkään oikein... Pitää opetella hankkimaan jostain itseluottamusta ottaakseni asian esille ihan henkilökohtaisestikin...

Kyllä, mutta siis minun piti lähteä, aivan... Eli heihei see ya ja sitä rataa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti