perjantai 15. toukokuuta 2009

Hylätty olo

Noni kerrankin tämän blogin otsikko pääsee oikeuksiinsa. Päivä kääntyi suoraan sanottuna paskaksi heti koulusta pääsyn jälkeen. En ehtinyt bussiin ja vaikka kotona vietetyt ensimmäiset tunnit oli mukavia, oli tietokoneelle meno huono idea. Nyt on vain sellainen hylätty tunne siltä ajalta ja yksinkertaisesti pelkään mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi. Ja tietenkin juuri koeviikon kynnyksellä. MIKSI KAIKKI TAPAHTUU AINA KOEVIIKOLLA MIKSI VOI PERKELE!?!?! Se vaan ei ole reilua. Lujiksessa sitten en ehtinyt saada kuin kengännauhat auki ja jo helvetti alkaa uudelleen. Herra Perkeleen Teinonen päättää näyttää kaunista naamaansa ja minä olen ulkona ennen kuin kukaan ehti edes tajuta sitä. Ihana lopetus lujiskaudelle sen vain sanon. Itku kurkussa sitten pakenin jonnekin piiloon ja itkin silmät päästäni. Tuntu että kaikki paska oli kaatunu niskaan samalla kertaa ja vitutti aivan sairaasti. Ihan ku päivä ei muutenkin olis ollu paska vaan sen piti tulla oman osansa siihen lisäämään. Miksi juuri tänään? Miksi kaikki tapahtuu tän saman päivän aikana? Kertokaa mulle? Noh joka tapauksessa lujis ei enää maistunut ja kun Kessukin sieltä lähti ja Pauli vaan jatkoi mun piinaamista perkele tekstareilla niin lähdin kotiin.

Täällä nyt sitten valitan ja itken. On kokoajan sellainen olo että en saa henkeä ja kun kävelin ulkona en saanut käytännössä ollenkaan ilmaa. Kurkku melkein turposi umpeen. En yhtään tajua miksi niin tapahtui mutta ei ollut kovin kiva tunne. Ja kaiken lisäksi yksi Pp:n viesti vielä pahensi fiilistä entisestään ja tottakai en saa asiaa nyt selvitettyä koska a) en kehtaa soittaa b) en pysty puhumaan (Anni soitti tossa äsken ja aloin heti itkemään) c) haluan että hän ottaa itse yhteyttä. On vaan niin jätetty olo nyt vielä kaiken sen paskan lisäksi. Ihana ilta voi kiitos kaikille osallistujille. Erityisesti pojille!

Toivottavasti saan asian tänään selvitettyä. Mielummin kaikki tapahtuu tänään, kuin vaikka huomenna tai myöhemmin. Tänään kuitenki jo valmiiksi paska ja pelokas olo, ei yksi totuus lisää voi niin kamalasti enää tilannetta pahentaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti