maanantai 1. maaliskuuta 2010

Day 1, Esittely ja aloitus

HUOMENTA!

Tänään on eka päivä miun laihdutuskuuriani. Tai pikemminkin pitäs ehkä sanoa terveyskuuriani :P. Fiilikset on hienot, vaikka vähän väsyttää jo valmiiksi. Pitää muistaa asettaa itselleen heräämisraja tuon nukkumaanmenoajan lisäksi... Tänään olis siis huima tavoite aloittaa tää projekti, kävellä kouluun ja takaisin (kouluun kävellään ainakin koska bussikortilla ei ole aikaa xD), mennä nukkumaan ennen puolta yötä, lukea terveystietoa ja pitää kirjaa tekemisistä kiloklubiin mahdollisimman hyvin. Tänään oon jo vieny koiran joten se 15min saa käydä päivän oikeasta "hyötyliikunnasta".

Ideanahan on siis pitää 36 päivän ajan kiinni tietyistä "säännöistä" ja samalla suorittaa tietty liikuntaohjelma, jonka sitten eräästä kirjasta pölläsen. Tää kirjanen on ollut jo Lintulla käytössä ja koska se sai hyviä tuloksia niin miekin päätin kokeilla ja tästä se lähtee ^^. Tän koko homman säännöthän o suunnilleen nämä:

- Joka päivä pitää suorittaa tiety kuntohetki, joka kestää suunnilleen 12 minuuttia (sunnuntaina on poikkeus, silloin on lepopäivä)
- Kaikki herkut on bannissa, ei siis saa syödä:

  • Karkkia
  • Suklaata
  • Sipsiä
  • Sokeripitoisia juomia tai alkoholia
  • Roskaruokaa, kuten pitsaa tai hampurilaista
  • Rasvaisia ruokia (käytännössä tää meinaa "älä käy ravintoloissa")
  • Keksejä jne.

- Pitää pitää kirjaa edistymisestä kiloklubiin
- Hampaat pitää pestä aamuin ja illoin
(elkää ees kysykö miks tää on tääl)
- Kalsiumlääke pitää muistaa ottaa joka päivä
- Päivässä tulee juoda AINAKIN yksi pullollinen (1/2 litraa) vettä

- Nukkumaan mennään ENNEN puolta yötä, vaikka se olisi sitten minuuttia vaille!
- Joka päivä pitää lukea ainakin yksi luku terveystietoa tai vaihtoehtoisesti tehdä jotain enkun lukemiseen liittyvää (tuo on viel vähän hämärä xD ja ei sitä tt:tä tartte lukea kun kirjoitukset on ohi...)
Jos olen unohtanut jotain niin otan vapauden lisätä noihin sääntöihin jotain... Poistaa ei kuitenkaan mitään saa.

Olen myös jo päättänyt, että tämän projektin aikana tulee olemaan kaksi niin sanottua syrjähyppyä. Ensimmäinen tulee tänään, kun menen Kessun kanssa JuFuun, koska sillä on kriisi (millon ei tosin olis xD) ja sitten menen Katjan kanssa risteilylle 24.3, joten silloin hetkellisesti tämä suunnitelman on osittain tauolla... Samoin jos joskus satun yhde karkin epähuomiossa syömään niin en kuole, mutta sitä pitää välttää kynsin hampain :).

Kyl ja aattelin tosiaan melkeinpä jokainen päivä ilmoitella vähän kuulumisia tänne jos vain ehdin (olis paras siis ehtiä) ja tälleen... Onkohan mulla enää muuta sanottavaa...? Ei kai, mie tässä vaan kattelen ympärilläni ja tuossa miun oikealla puolella on neljä Breezeriä ja vasemmalla puolellani on iso paketillinen After Eight-karkkeja ja melkein lopussa oleva pussillinen kaurakeksejä... Tässä pöydällä on myös kolme Kopparbergin tyhjää siideritölkkiä xD. Pitää seuraavaksi piilottaa nuo kaikki jonnekin...

Kyllä, kiitos jos valmiiksi niille, jotka tukevat minnuu tässä yrityksessä saada tämä kamala vatsa kuriin ja hyihyi niille, jotka yrittävät estää ^^. Paipai!

4 kommenttia:

  1. en usko et tuut joka päivä tänne kertoilee mitää :D

    VastaaPoista
  2. Mä voisin maaliskuun kunniaksi palata kans kiloklubeilemaan!

    VastaaPoista
  3. Mie ja Lintu vedetään myös terveyskuurille. Nih ainakin sul on kaks avustajaa. EIkös se ole niin että yhdessä helpompi, yksin heikompi.

    VastaaPoista
  4. Siitä tulee varmasti aika hehkeetä aikaa :D:D Kiitti tuesta ^^

    VastaaPoista