perjantai 26. maaliskuuta 2010

test

Okei, eli tänään kerron teille osioista
Katjan kanssa risteilyllä
The Baseballsin popitus
Mikko Pietilä
Pukeutuminen

Eli siis Keskiviikkona 24.3 Katjalla loppu kirjoitukset ihan kokonaan ja sen kunniaksi lähettiin Katja, mie ja sen vanhemmat risteilylle M/S Baltic Princessille ja oli kyl kova meno koko matkan ajan. Tarkoitus oli hengailla laivalla, laulaa karaokea, käydä aamulla Tallinnassa shoppailemassa ja sitten sekoilla vielä vähän lisää enne ku noustaan taas Helsingissä maihin.

Heti päivän aluks aloin pohtimaan mitäs laittasin päälleni ja mooooonien valintojen jälkeen päädyin laittaa päälleni tälläsiä rääsyjä:

Tollanen yleisesti ottaen mun asukokonaisuus oli. Mulla oli tämmöset ihan perus tummansiniset farkut ja söpis musta kangasvyö... Olisin ehkä halunnu laittaa mustat housut, mutta sellasia en omista ja loppujen lopuksi toi näytti aika hyvältä ku kattelin itteeni peilistä. Äiti naureskeli mulle kun kokoajan ramppasin peilin edessä kattomassa miltä näytin. Vuoroin testaa vaatteita, koruja tai meikkaamassa... Sillä oli hauskaa ^^

Ja sitten tällänen siniruudullinen(?) kauluspaita, jonka kaks ylintä nappia (ja välillä se kolmanneks ylinkin) oli auki, vaikka sitä ei ikävä kyllä näissä kuvia näy. Kaulassa riippu tollainen isohko ruupus, joka mun mielestä sopi tohon tosi kivasti... Piti testaa varmaan viittä eri korua ja päädyin lopulta tohon, vaikka uskoin etten sitä koskaan tuu käyttämään missään :)
Loppusilaukseksi tungin hiuksiini tollasen pinnin ja sekin näytti oikeestaan aika hyvältä. Korvissa mulla oli isot renkaat ja sillon ku ostin ne nii aattelin etten varmaan koskaan tuu niitäkään käyttämään :D. Ihme mitä kaikkea sitä tekeekään vanhemmalla iällä. Musta on kai sittne tullu jo ihan mummo(iskelmäristeilyllehän me oltiinki menossa). Silmissä oli jopa ripsiväriä ja oon alkanu tykästyy siihen miltä näytän tolleen ^^. Saas nähä mitä keksin tulevaisuudessa, vielä en ainakaan oo niin ihastunu luomiväreihin, ei oikeen niiden laitto luonnistu...

Noh pakkaaminen tapahtu kiireessä, mutta ihan hyvin ja sitten matkasin Katjalle ja matkalla törmäsin Iituunkin ^^. Katjalla leikittiin mun uuden kännykän karttatoiminnolla ja oli aikas huvittavaa :D.
Lopulta käveltiin pysäkille ja matka taittui laivalle asti. Lopulta päästiin jopa hyttiin ja lähettiin Katjan kanssa kiertämään laivaa innoissaan näkemään mitä kaikkea sieltä löytyykään. Kun tultiin laivaan niin semmonen Albatrossiukko (kaveri jolla oli sellanen pulupuku päällä) ahisteli meitä ja juostiin kikattaen pakoon xD.

Käytiin kannella vähän valokuvaamassa enne ku Taxfree aukes ja niistä tuli aika kivoja...

Tykkäsin tosta sinisyydestä paljon ^^ ja paljon kuvia tuli otettuakin, jopa Katja pääs kuviin ja tykkään tosi paljon tosta taustan väreistä. Vaihteeks en oikeestaan oo ollenkaan muokannu näitä värejä ja silti tuli hienoja...

Taxfreessä oli kaikkee jännää ja kierrettiin kanssa haistelemassa hajuvesiä ja kattelemassa muun muassa Hattivatteja ;) Lopulta majotuttiin Iskelmäbaariin (yes?) pohdiskelemaan, että millonkas tässä aletaan karaokea lurittelemaan... Ekana otettiin molemmat siiderit ja todettiin, että ei ole hyviä tällä laivalla ne. Selailtiin kanssa vähän tota karaokevihkosta ja todettiin ettei ole kamalan laadukkaat valikoimat. Kovin vähän mitään hyvää, kovin vähän
Bäkkäreitä :(. Päädytiin lopulta laulelemaan vähän Antti Tuiskua ja en nyt pysty muistamaan mikä se biisi oli (Katja kertoo varmaan, eiköstä), mutta se oli sellanen kaunis ja tunteellinen biisinen... Meitä tuli ahistelemaan jotku vanhat papat ja ilmotti kuuntelevansa meitä innolla... PELOTTAVAA! Noh onneks esitys meni hyvin, vaikka se odottaminen oli aika kamalaa. Kokoajan pelättiin, että kohta sieltä se oma nimi tulee ja minnuu jännitti tosi paljon. Onneks kaikki meni hyvin enkä oikeestaan kovin väärin laulanu.

Mitäs sitten tapahtu... Tota mentiin kaiketi kattelemaan vähän lisää laivaa ja päädyttiin lopulta sitten kuuntelemaan sitä meidän iki-ihanaa Turpaduuriamme (trubaduuriamme)ja pikkasen kikattelun jälkeen mie ehotin, että se laulas meille Paranoidin. Jo hetkee aikasemmin Katja oli selittäny kuinka ne oli eräällä toisella risteilyllä huudelly trubaduurille, että Paranoidia pitä soitella eikä ollu mokoma osannu sitä soittaa... Tässä siis soittelijamme Mikko Pietilä:
Noh arvatkaa kikatettiinko kun Katja tajus että sehän on se sama kaveri... Noh ei se vieläkään osannu sitä soittaa ja ku pyysin nii sen ilme oli sellainen "ei kai hei tääs, come on!" Noh jäätiin sitä kuuntelee ja ku jätkä piti taukoo nii lähettiin käppäilee ympäriinsä. Siinä sitten kun käveltiin pois baarista nii jotkut jätkät alko huutelemaan meille ja ku Katja päätti, että ei mennä kuuntelee mitä niillä on sanottavaa nii mie vaan heilautin kättäni sille jätkälle (joka mokoma mulle koukisteli sormeaan kutsuvasti) ja huikkasin "So long!" ja sit häivyttiin kikattaen.
Onnistuttiin eksymään ja siitäkös kanssa riemu repesikin. Kikatettiin varmaan kokoajan koko se ilta... Noh löydettiin kuitenki taas samaan baariin ja asetuttiin samalle paikalle kattelemaan vähän lisää mein trubaduurin konsertoja. Täytyy myöntää, että siinä kyllä sen ääneen tottu aika nopee ja ihan taitava kaveri oli. Se laulo mun toiveesta Knocking on heavens door ja me kikatettiin. Lopuks se laulo meille seuraavasta päivästä ja aloitti "Torstai aamulla krapula ja vapina, tuijotan vessan seinää." Laulettiin sitä loppuilta ja käytiin myös diskossa kattelemassa.
Siel baarissä muuten nähtiin mun yläasteaikainen luokkalainen Leena ja sen kanssa juteltiin jonki aikaa. Siitä oli ihmeellistä nähä meiät laivalla, mutta ei mekään uskottu siihe törmäävämme. Noh se oli sitten siel diskossakin ja ihan kivasti se tanssi siel, vaikka ei siel paljon porukkaa ollukaan tanssimassa...

Jonkin aikaa viel hengailtiin ja kierreltiin laivaa ja vedeltiin pitkin iltaa drinkkejä ja multa jopa joku tarjoilija kysy henkkareita! Varmaa sen takia ku kyselin niin paljon muutamista drinkeistä. Täytyy myöntää, että siellä oli hyviä drinkkejä, myös alkoholittomia sellasia ^^. Noh lopulta kyllästyttiin ja mentiin tasan kahelta nukkumaan... Sitä enne naurettiin mm. valokuvaajalle, jolla oli vaaleenpunainen paita ja monta kertaa Albatrossille, joka ahisteli mua ja tökki polveen xD.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti