keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Day 3, luovutuksen kautta suurempaan uurastukseen? OMENA

Nyt on sellainen juttu, että mie en jaksa enää yhtään tätä tänään. Väsyttää oikein olan takaa ja nyt ei millään onnistu tuo liikuntatuokion pitäminen! Siksi mie päätinkin kirjoittaa tänne vielä tänään tämän merkinnän ja sitten painua suoraan pehkuihin... Huomenna pitää sitten siivota koko talo ja aloitan ton urakan vetämällä tän päiväisen 12 minuuttisen siinä heti aamutuimaan. Ja sen myös teen, vaikka kuinka hemmetin paljon väsyttäs!

Tää päivä on ollu ihan lupsakka, oon lukenu ekaa TT-kirjaa ekan osion läpi ja vielä on sellaset 3/5 jäljellä kivasti. Niitä lueskelen vaikkapa huomenna illalla pikkaisen ja siitä sittne eteenpäin. Tuo ykköskirja on tylsin, jotne sen jälkeen ehkä homma vähän luistaa paremmin. Ja sittne taas perjantaina lukemaan kivasti kirjastoon niiku tänäänkin.

Oon ihan lpee omasta käytöksestäni tänään sellasis tilanteis joita joskus juoksin karkuun (kirjaimellisesti) ja onnistuin myös välttää kaikkia kiusauksia (paitti, että oli pakko hankkii jotain syötävää, että riittäs energia, joten päädyin ostamaan itelleni kolmioleivän) suhteellisen hyvin JA tänään oli tanssia ja tuntu oikeen kunnolla vatsassa kuinka koski vatsalihaksiin aina välillä, kyllä on ne kunnolla siis käytössä juu ^^.

Mulla siis on tänään tällänne päivä ja huomenna kaikki saa luvan olla toisin. Oon pysyny ihna kivasti syömisen kanssa kurissa, vaikka vaan yks pallo saatiin tänään vihreeks (ja sekin on jokatapauksessa aina vihreel jos ei syö herkkuja), mutta en ainakaan syönyt yli... Pelkäsin et niin käy ton viimesimmän lohkoperuna-ateriani takia. Paino ei ole paljolti laskenut eivätkä sentitkään karisseet, mutta tuppaan aina mittaamaan melkeen heti ruoan jälkeen, niin ei ole ihmekään, etteivät tunnu lähtevän :P.

Lopuks vielä postaan teille kuvan omenasta:




...
...



Mä siis meinasin että OMENASTA eikä päärynästä!
(eehheh, kellä onkaan huono huumorintaju)

Siis se Omena:
Eat it before it eats you!

Päärynän löydät googlettamalla hakusanalla "päärynä" ja omenahirviön löydät TÄÄLTÄ

Kiitos sille, jonka tämä omppu on ja anteeksi jos joku suuttuu siitä, että käytän sitä täällä ilman lupaa, muistakaa, ettei se ole miun tekele olleskaan!

1 kommentti:

  1. IHANA toi omppu :D:D

    Ja hih nonii huomen onnistut taas kaikes tosi hyvin mie oon varma siitä.

    VastaaPoista