Blues - SaiPa ja ostoksia

Ehtoota van kaikille taas! Mie tässä alan käydä yöpuulle, mutta lupasin Katjalle kirjoitella tästä illasta blogia, joten päätin pienehkön suhraisun tännekin käydä tekemässä.

Tänään siis käytiin Katjan kanssa ekaks kattelemassa uutta vuotta varten vähän eineksiä ja juomisia... Tuntuu vähän siltä, että tulee olee paljon juotavaa :D. JA käytiin myös sitten tiimarissa kattelemassa sellasia shampanjalaseja ja paperilautas-settejä jos vaikka olis löytyny jotain kivaa ^^. Mie ihastuin sellasiin vihreisiin snapsilaseihin siel joita olis saanu suunnilleen kolmel eurolla kaks kipaletta... Mut ei voinu sillon ostaa :D.

Käytiin myös ostamassa mulle jostain Eve Cosmetics-kaupasta (Entressestä) tällänen "Eve Cosmetics professional Body Pelling" systeemi... Eli tää on siis vartalonkuorintavoide ja pikkasen piti laskeskella ku mietittiin hinta-koko suhdetta. Päädyttiin sittne tälläseen isompaan 250ml tönkköön ku se Katjan mukaan kestää pitempään ku on isompi xD.

Ja sitten ku oltiin viel Spice Icen kautta käyty jäätelöt ostamassa (Katjalle päärynäpallo kuppiin ja mulle rommirusinaa vohveliin), mentiin pysäkille kivasti odottelemaan, että 18z rahtais meiät Burana-Barona-areenalle. Siel mie pääsin ilmaiseksi kivasti Blues-kaulaliinallani sisään ja Katjuli pääs kausikortillaan. Mentiin kattoo lämmittelyt ja sit ostamaan meille paidat ja Katja osti viel uuden kaulahuivinkin :D. Ite ostin tälläsen Voitto tai kuolema-paidan alennuksesta, vain 15€, alkuperäisesti olis maksanu 25€.

Itse peli me kateltiin kivasti alhaalla, vaikka mun istumapaikka olis ollu jossain tuolla ylhäällä :D... Oon aika pahis. Sain kauniin lippusne sillon ku menin sisään ja sen mukaan olis ollu katsomo 404, rivi 24 ja paikka 101... Kuvittelivat vaan.

Eka erä istuttiin fanikatsomossa ku Katjan vieressä on kivasti vapaa paikka. Siin erässä SaiPa teki yhen maalin ja Katjaa väsytti.
Toka erä me vietettiin seisomakatsomossa viiden SaiPa-fanin kanssa syöpötellen Heseruokaa. Tai suurin osa kyl syötiin erätauolla, mutta mulla jäi ranskiksia ihan erään asti. Tässä tokassa erässä Blues teki maalin ja meillä oli hauskaa... En muista tekikö SaiPa maalia, mutta olen varma, että Katja sitten kommaa mulle tässä oikeat tiedot ;).
Kolmas erä me sittne vietettiin taas fanikatsomossa ja mua väsytti. Samalla jännitti kovin paljon ja Blues teki maalin. Noh mutta luulenpa, että SaiPa teki kanssa maalin ja tasoitti siis 2-2. JA meitä vitutti koska koko paska meni sitten jatkoajalle.
Lopulta tää leikki päätty jatkoajalla SaiPan maaliin o.o! Peli päättyi 2-3 ja tuomarit on erityisen puusilmiä. Toisaalta joku SaiPa-pelaaja rikkop jalkansa ja olis kiva tietää mitä sille kävi. Se nimittäin talutettiin ulos sieltä kaukalosta.

Noh mutta sitten päästiin kivasti kotiin ja nyt mie painun nukkumaan. Hyvä yötä kaikille :).