sunnuntai 3. tammikuuta 2010

HUNKS ja Boomboomboom


HEIPSAN KAIKKI!

Tänään oli aika mahtava show kyllä! Oltiin Katjan ja Iskun kanssa katsomassa Hunkseja KannunKulmassa ja oli mahtavaa. Musiikki oli aika mainiota, niiden puvut oli erittäin hotteja ja tanssiminen syötävän ihanaa. Eikä niiden vartalotkaan ole yhtään pahempia pakkauksia ja sitä esitystä oli sitten ilo katsella!

Paineltiin paikalle 21:10, kuulemma sen takia, että ei tulis sisäänpääsymaksua tjn. ja kiitos siitä kuuluu Katjan nerokkaalle laskelmointikyvylle. Ostettiin sitten Iskun kanssa Orange Breezerit ja Katja osti kokiksen ja mentiin lavan reunalle istuskelee. Siinä vietettiin aikaa katellen kuinka Hunksin pojjaat pisti rekvisiittaansa pystyyn ja sähläs sinä kaikenlaista. Ne tuli siihen ihan mein nenän eteen ripustaa jotain johtoja ja BB-Niko, joka on siis Hunksi niin sano meille, että "sori"! Aatelkaa, se puhu meille <3. Ihkuu ja silleen.

Ku nää oli saanu hommansa hoidettua ja oli menneet piiloon takahuoneeseen niin paikka alko täytyy ja pikkuhiljaa jopa ihmiset alko tanssahtelemaan kivasti. Siinä sitten kateltiin ihmisten toilailuja ja bongailtiin tuttuja kasvoja. Myö kaikki haettiin päärynäsiiderit (se oli suht ok tällä kertaa, viime kerralla se oli pahaa) ja Katja haki viel Breezerin. Lipiteltiin juomia johonki yhteen asti kunnes lattia tyhjennettiin ja itse esitys alkoi.

Komistukset esiinty erilaisissa asuissa ja tanssahteli nätisti. Oli perus farkkuja, hihattomia paitoja, oli univormua ja lentäjän asua, armeijahenkistä asustetta ja kuumia palomiehiä. Meille esiteltiin myös herrasmiehet ja poliisit sekä lääkäri, joka anto kahelle onnelliselle tyttöselle sylitanssin. Sitten niillä oli myös aika kiinnostavat mut erittäin hotit ugalabugala-lannevaatteet ja uhh se näytti hyvältä <3.

Tää BB-Niko tuli lavalle esittelemään niiden tämän vuoden Hunks-kalenteria, josta menee koko tuotto lyhentämättömänä Roosa nauhan syöpäsäätiölle. Hää söpöili iel lavalla ja kyseli kukasen haluis... Ku kaikki kerta sen halus niin Nikohan päättiheitää sen randomilla ja heitti sen mein suuntaan. Mie sain napattuu kepeesti sen kalenterin ja siitäkös riemu synty! Oon erittäin tyytyväinen tähän, olin just joki aika sit aatellu että pitää hankkia kalenteri ja vaikka ei Nikoa tässä näykään niin ei se mitään ^^. Hienoa oli saada muisto sieltä! Tuossa alussa on siitä kalenterista kaunis netistä kaivettu kuvanen <3.

Ne soitteli sellasia biisejä ku Sexyback Timberlakelta, Guns 'n' Rosesin Welcome to the Jungle ja Bäkkärien Drowning! Oli kyl mahtavaa ku pääs laulaa mukana ja taputtelee ja muutenki ku oli hyvää musaa nii tunnelma katossa :)!

Kiitos siis ISKULLE ja KATJAlle ja HUNKSEILLE vielä kerran ^^, oli mahtava reissu!

1 kommentti:

  1. Siis en ole lisännyt tätä blogia listalle, vain se kaikille avoin on. :P Salaiseksi pistin siksi koska pelkään koko ajan että joku tuttu löytää tekstini...

    VastaaPoista