maanantai 14. joulukuuta 2009

Joka nurkan takana odottaa ylläri <3

Hei kaikki, nyt on kivasti yö ja on pimeetä ja oikein tunnelmallista. Mun takanani palaa kaks melkoisen nättiä tuikkukynttilää... Ite tein tuollaset tuikkupurkit tuossa meidän tämän viikonlopun nuortenleirillä... Leirillä oli MAHTAVAA ja otin tuossa nyt nuista purkeista kuvan ja pidän siitä oikein paljon oikeestaan:


Oikeastaan mä tulin tänne kiittämään More to Loven Peppiä ja Mimmiä ^^. He siis pitävät täällä bloggerissa More to Love -nimistä blogia ja itse olen sitä jonkun alla kuukauden seuraillut tässä aktiivisesti. Innostuin siis kovin kun siellä oli puhe The Baseballsista ja kävin kommentoimassa... (Jos joku ei ole vielä tajunnut, niin olen nyt aika suuri The Baseballs-fani <3).
Oli melkoinen yyläri palata leiriltä ja lukea heidän tilapäivityksiään ja siellä nyt uusimpaa merkintänä julkistettiin voittajata kolmeen kisaan... Eka oli tuollainen lahjakortti jaossa herkkukauppaan, toka oli tää The Baseballs-juttu eli kolme tyyppii sai niiden uuden albumin <3 ja kolmas kisa oli muistaakseni joku askartelujuttuhommeli-kisa (osaaminen ja muisti hallussa)... Noh ite hyppäsin suoraan tähän tokaan ja malttamattomana selasin voittajat ajatllen ETTEN MINÄ AINAKAAN OLE MISSÄÄN NIMESSÄ VOINUT VOITTAA... JA arvatkaapa vain kuinka pahasti henki salpautu ja silmät pullistu päästä pelkästä epäuskosta ku oma nimimerkkini siellä möllötti kolmannen levyn saajana... En saanut henkeä ja vaan hihkuin ja hymyilin ja en vaan voinut uskoa koko hommaa... En jotenkin tajunnu mitä oli tapahatunu enkä vieläkään usko että olen voittanu mitään, ihan varmana olen vain käsittänyt koko homman väärin ja sitten naurattaa innostukseni :). Mutta ei se mitään sitten... ^^ Haluan joka tapauksessa kiittää Ensinnäkin ANNAA joka ystävällisesti auttoi tämän kommentin luomisessa! Ilman sinnuu hei tuota kommenttia en olisi edes voinut kirjoittaa <3. JA toiseksi haluan kiittää vielä Mimmiä ja Peppiä ihanasta, makeasta blogista ja siitä että kerrankin VOITIN JOTAIN! AIVAN MAHTAVA FIILIS NYT!

Kyl ja sitä hyvää fiilistä edesauttaa tällainen biisintynkänen, jonka muutne myös latasin koneelleni jo <3
Tässä siis Keshan Tik Tok:


Hyvää yötä kaikki <3

1 kommentti:

  1. Juu tiiän sen miusta ei vaan oikein hyvä, ei löydä läheskään kaikkia ruokia edes toisinkun kalorilaskuriin näppäilee ni löytyy kaikki :P Mut juu :)

    VastaaPoista