torstai 13. helmikuuta 2014

Sanni

Nyt on niin syvällistä, että pitää tulla ihan jakamaan teidän kanssa.

Hetkeen ei ole ollut sellasta fiilistä kirjottaa, on miettiny mitä tekisin, koska jotain sitä kai pitäs tehä ja en oo vielä päässy itseni kanssa sopivaan kompromissiin. Katellaan nyt, tiiän kyllä oikeestaan mitä teen, en vaan halua tehä niin ja siksi pitää jonkin aikaa vielä katella. Kamalan monimutkasta ja sitten taas ei.

Annetaan sen asian nyt kuitenkin olla ja palataan aiheeseen, josta tulin kirjoittelemaan.



Päädyin kuuntelemaan tota tässä tunnilla (kertoo siitä kuinka paljon me tehään täällä töitä) ja toi jotenkin kosketti.

Mä olen väsynyt tieltä väistymään,
Kun tila tyhjällä me täytetään.
Puhetta puhetta puheen perään,
Kuka täällä oikeesti tekee mitään?

Jotenki mystisesti toi herätti mussa paljonki sekavia tunteita. Päällimäisenä kuitenkin nyt se kuinka mahtava biisi tuo on. Muutenkin tässä ku oon kuunnellu ton Sannin biisejä, menee kuppa jotenkin ihan sekasin, en tiiä mitä pitäs ajatella näistä. Ihan ihmeellistä millasesta musiikista mäki voin tykätä, ennen en varmaan tällasta olis mistään hinnasta kuunnellu. Nii sitä vaan avartaa mieltään.



Kerta kiellon päälle, laitetaan tänne myös päivän "Mitäpä helvettiä täällä tapahtuu" biisi. Se on mun ensireaktio tohon ja vieläkin sama reaktio tulee. Emmä tiiä, ehkä nyt on hyvä taas jättää tää postaus tähän ja kirjotella jotain fiksua taas seuraavalla kerralla. Pitää varmaan vaihtaa musiikkia ettei mee ihan sekasin näitä kuunnellessa.

Huomenna on kuulemma ystävänpäivä... Mikähän se sellanen on? No juu, mutta heipparallaa taas.

PS. Onko huono, että tää blogi on julkinen? Onko tää jotenkin liian avaava tai henkilökohtainen? Aloin vaan pohdiskelemaan, että uskaltaako tätä pitää avoimena...

1 kommentti:

  1. Miksi se olisi huono? Tuskin tätä lukee kukaan stalkkeri... tosin okei mä olen huono puhumaan tämmösistä ku en ite uskalla mitää kauhee syvällisen henkilökohtasta kirjottaa enää :D mut ei tääl musta oo mitään sellasta ollu ettei kehtais henkilökohtasena pitää, ku en usko että tänne kukaan ns. väärä henkilö noin vaan löytäs tai suhun yhdistäs sitä, emt.

    VastaaPoista