lauantai 15. helmikuuta 2014

Aamun erikoinen

Varoitus, nyt puhutaan runkkaamisesta :D

http://www.city.fi/suhteet/tyydyta+nainen+kasin/3091

^ TUO

Tuo tuossa noin on aamun random, aamun erikoinen ja aamun hymähdykset. Siis siinä mielessä, että kommentit oli sangen huvittavia, ehottomasti tärkeä osa tota artikkelia. Kannattaa käydä lueskelemassa, kovin hassuja mielipiteitä ihmisillä.


Laitetaan tänne pari mua ainaki huvittanutta kommenttia:

"Olipa ehkä yksi paskimpia ohjeita ever!!! Naisena voin sanoa että noilla ohjeilla en tulisi!"

Näitä oli useampiakin, tollasia "Naisena sitä ja tätä" juttua. Siellä naisetkin unohtaneet, että naisetkin on erilaisia, eka tykkää sormettamisesta, toka hieromisesta ja kolmas fistaamisesta, vähän jotenkin lyhytnäköstä tollanen :)



"Ehkä surkeimmat mahdolliset ohjeet. Mitäköhän miehet tykkäisivät siitä että painellaan alavatsaa ja pidetään runkkaamisessa TAUKOJA?? Naisen ja miehen sukupuolielimet eivät muodostaan huolimatta ole kovin erilaiset, siis nainenkaan ei ole nukke joka saa orgasmin sillä että vähän sipaistaan."

Kiintoisa ajatus toi "mitä miehetkin tykkäis siitä että...". Varmaan ihan yhtä vaihtelevasti tykkäisivät ku naisetkin, miten olis? Ja sitäpaitti joku on sanonu, että orgasmin vahvuuteen voi vaikuttaa just pitkittämisellä. Ja sitten toi "vähän sipaistaan". Kertokaa jos oon ihan hassusti tajunnu noi ohjeet, mutta eikö siinä just haeta sitä et hiljaa hyvä tulee ja tossa hommassa saattaa mennä pidempäänki ku sipaisun verran. Tosin saattaahan se vähän vituttaa jos on just saamassa ja sitten lopetetaan, ihan ymmärretäävää :D


"MIKSI MIEHEN KULLI NYKII NAISEN SUUSSA?"

RANDOM! Tälle hajosin joka lukukerralla, voin kertoa :D Itse asiassa tajusin sen kuitenkin vasta tällä kolmannella kerralla. Hyvä vastaus olis varmaan, että se nykii kun se tykkää ^^



"Mä oon 10 vuotias ja mul o poikaystävä. Me ei olla viel kertaakaan oltu "sillein"... ;) Mun pikaystävä Aleksi (Allu) on 12v ja iha sika söde!!! Me ollaan kyl kielareit tehty aik paljo. Onnee naisille!  :)"

Arvostan tän pikaystävyyttä. Se on hyvä et alotetaan jo nuorella iällä, hyvin aikaa kokeilla ku kuollaan kumminki joskus :D 


No juu, tällästä tällene aamutuimaan. Olis ollu paljon parempi jos olisin tuolla petissä nukkumassa, mutta kun ei niin ei. En nyt ala sanomaan omaa mielipidettäni naisten herkistä paikoista, ei kukaan kuitenkaan halua sitä kuulla ;) Mutta viihdetekstinä toi oli ihan hupaisa ja tavallaan opettavainen, ainakin se käskee miehiä räpläämään tarpeeks ja mikäs sen mukavempaa. Koskettaminen on se tärkein juttu, varmaan melkeen kaikilla kuitenkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti