lauantai 14. toukokuuta 2011

Päivä 5 – Mitä on rakkaus?


Hmm, toi on aika vaikee, aikasemmin taisin mainita, että oon rakastunu vaan kerran. Tai siis noh rakkauttahan on montaa lajia, mutta silleen romanttisesti oon rakastu vaan kerran.





Yleisesti ottaen rakkaus on miusta sellasta, että haluaa toiselle hyvää, ja vaikka joskus menis sukset ristiin nii haluais silti korjaa asiat ja osaa antaa anteeks ku toinen mokailee. Ja kanssa sitä, että ei halua toiselle pahaa, vaikka toinen olisi joskus kohdellut huonosti ja ehkä ansaitsis jotain ilkeetä. (oonkohan mä nyt sekava tjn?)

From movie Love Actually  ♥

Sitten on sitä rakastumista, ei siis rakkautta vaan _rakastumista_, joka on jotain pirun juovuttavaa ja soikaisee ku juna tunnelissa. Sitä ei osaa ajatella mitään muuta ja haluaa vaan olla sen rakkaansa kanssa. Varmaa pirun ärsyttävää kavereille ;). Aika moni hakee just tota suhteesta ja siks kai nii moni avioliittokin päättyy. Sitä menee rakkauden (tai ihastumisen, kutsukaa sitä miks haluutte) huumassa naimisiin ja hetken päästä se tunne laantuu ja tasaantuu, arki tulee vastaan ja sit ihmiset kelaa et ei enää rakastakkaan sitä puolisoaan ja laittaa eropaperit menee, hirmu typerää musta... Kuitenki jos hetken odottelis ja kelais nii sitä huomais arjessa sen rakkauden, mikä oli siinä aikasemminki. Tai sit ei huomaa, ja ei ookaan koskaan ollu rakastunu, mistäs sitä tietää; oonkohan mä nyt turhan pessimistinen?

Don't mind the video, menee vähän epäsynkassa...

Musta rakkaus on sokeutta. Sitä miten toisen viat ei häiritse ja rakastaa myös niitä hyviä puolia. Joskus siitä on pirusti haittaa (jos nimittäin toinen ei rakasta sua takas, daa), mutta mä en pysty kuvittelemaan mitään täydellisempää ♥



Niih sitte pitäs vielä kaikkien muiden lisäks rakastaa myös iteään... Se onki hirmu vaikeaa... Mua aina yllättää kattoo itseäni peilistä ja kelaa, perhana, siinä seisoo jotain nättiä ja täydellistä. Joskus taas ei kestä ees ajatella peilejä :/ Joskus on vaan vaikeeta rakastaa itseään, joskus se on kaikkein vaikeinta. Mutta sä et voi rakastaa toista enne ku rakastat itteäs. Tai sitten sä opit ne molemmat samaan aikaan. Varmaan mikään ei opeta paremmin rakastamaan itteään ku toisen rakkaus sua kohtaan. Ainakin musta homma on ihan näin :)

Sitten koska mä nyt haluun saada tän loppuun joskus ja mä en voi upottaa tänne miljoonaa biisiä nii ehottelen muutaman :)
Antti Tuisku - Hyökyaalto 
Staind - It's Been Awhile 
Anssi Kela - Aamu (siinäpähän yritätte ettiä sitä sit ;))
Christina Aguilera - Hurt

Tossa muutama, kuunnelkaa vaikka Backstreet Boyseja, sieltä löytyy rakkauslauluja vaikka muille jakaa :)

Make love not war ♥

Staind - It's Been Awhi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti