torstai 21. tammikuuta 2010

Rottapäivitys <3

Heipsan!

Mie olen kovin kovin kipeä ja nenä vuotaa kuin suihkulähde. Oon varmaan vilustunu sen takia ku hävitin piponi jonnekin kotiin ja jonku viikon vetelin ilman hattua... Isi sitten onneks löys sen piposen, mutta vahinko ehti jo tapahtua ja nyt oon kipee. Siksi lipittelenkin tässä vaikka kuinka monennetta teekuppostani. Sitruunainen vihreä tee on hyyyyyvääää <3. JA kun on söpö mukikin niin mikäs sen parempaa.

Noh mutta tästä huolimatta otettiin hieman kuvia Eemelistä ja leikeltiin äidin kanssa mun hiuksia. Luppujen lopuksi koko hommasta tuli tällainen: Ehkä tää on iha jännä... Hieman lyheni ja kuvat on toodella laadukkaita :D. Opettelen taas käyttää tota muokkausohjelmaa ja meni suunnilleen tunti tän kirjoittamisessa xD...

Mut tärkein uutinen on tietenkin, että sain kolme aivan mahtavan ihanaa rottaa <3! Ne on aivan valloittavia ja ihania ja kaikkea ^^.

Tämä tässä on Höpölöpö ja se on äidin oma mussupallero ^^. Se on katraan ujoin, mutta kyllä sekin tutkiskeli paikkoja kun pääsi Katjan sylkkyyn. Tän kaunokaisen tunnistaa ruskeesta värityksestä ja arasta käyttäytymisestä.

Tää tässä on Rintintin ja se on taas mun oma mussukkani <3. Tää poitsukka on kaikkein vilkkain ja ainoa, joka ei juokse vikkelästi piiloon ku mie tyyliin aivastan xD. Tuossa se on kivasti Kessun sylissä, eikä muuten mitenkään malttanu pysyä paikallaan vaan koko ajan halus sinne ja tänne ^^. Tintinin tunnistaa siitä, että sen pää on tummempi ku toisten ja sillä on sellainen pläikkä selässä, jota ei tosin tossa kuvassa näe...

Miun ihan yhtä rakas poikaseni Nälve on joku kahden edellisen sekoitus. Se on melko ujo ja juoksee pakoon ku aivastan tai liikun äkkiä, mutta uskaltaa tutkia paikkoja ja leikkiä enemmän kuin Höpölöpö. Nälveestä ei oikeastaan ole muita kuvia kuin tuo tuossa ja tämäkään ei ole mikään kamalan selkeä. Joka tapauksessa nälveen väritys on paljon vaaleampi ku Höpölöpön tai Rintintinin... Sillä ei myöskään ole huppua kuten toisilla.

Tässä on kaikki kolme juuri jokin aika sitten niiden kattoon ripustamassani pallerossa. Tuossa päällä on Nälve (ja sen omakuva on otettu ton pallon toisesta reiästä), vasemmalla on Rintintin (sanon nykyään aika usein vaan Tintin) ja oikealla Höpölöpö. Tosta kuvasta näkee tosi hyvin niiden päiden hieman erilaiset värit :D:D.
Todella söpö kuva hei kaikenkaikkiaan <3

Näin siis tällä kertaa! Katsoo jos vaikka joku päivä pääsen kirjoittelemaan tänne lisää... VOisin viel kertoa, että sain tehtyä sen ussan lehtileiketyön, äikän kaks jaskoo myöhässä olleen esseen ja kummatkinruotsin miniesseet! Tosin nyt pitäs saada äikän essee tehtyä, matikan itsenäisen tehtävät tehtyä, preli valmiiks pitäs saada... Myös enkun kielioppikirja pitää tehä ja sit jos vielä jossain vaiheessa saisin itseni ja tän blogini taas ajantasalle kaikesta.

Siinä on tavoitetta kerrakseen O.o Pitäkä peukkuja mulle ja jos mua ei näy niin olen varmaan hukkunyt ton työmäärän alle... xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti