perjantai 29. tammikuuta 2010

Min dag? Det är jättekiva enivei :)

Heips taas kerran. Sain itteni taas kirjoittamaan blogia Katjan suosiollisella avustuksella. Mie laitan tässä samalla pussikeittoa pitkästä aikaa ja sitä toivottavasti ehdin nauttia ennen lujista, jonne käy tieni seitsemäksi. Ollaan lujiksessa tänään Katja, mie ja Iitu töissä ja saas nähä, mitä siitäkän tulee xD...

Kyl, kävin tossa äsken suihkussa ja tottakai vaihoin vaatteita... Tuli sellainen fiilis, että voisin näyttää teille millasen asun tänään laitoin päälle lujikseen... Samalla harjoittelin vähän poseeraamista ja peilitystä. Keksin myös, että sen kuvastimen voi ottaa alas seinältä ja laittaa nojaamaan seinää vasten. Tulee kyl kivoja kuvia, vaikka tänään en montaakaan ottanut.
Ja niistäkin, jotka sain otettua, vain yksi on jotenkin ihan kiva.

Tää on tottakai vähän tärähtänyt, mutta eiköhän kelpaa... Tykkään tosta asennosta, vaikka asu ei siitä niin hyvin tuukaan esille :D. Tossa mulla on sellaset leobardi(?)kuvioiset pillihousut, jotka on nyt vähä kireen oloset (pakko pitää alla sukkiksia, kun säät on mitä on). Kun nyt kerran ollaan lujiksene töihin menossa niin aattelin ja laitoinkin päälleni lujakallio t-paidan :D. Tällänen mukavan ruskeen värinen ja oikein kiva ^^.On tää ehkä vähä väljä, mutta eipähän näy vatsamakkarat niiku yhessä toisessa kuvassa näky xD.
Sukat on tollaset söpöt musta-punainen skottiruutukuvioinnilla...

Sellainen siis oli asuni ja tästä tais tulla asupostaus... Tosin haluisin viel jakaa tein kanssa tämmösen söpön kuvaliinin kun on niin kaunis luminen tuo mein säämme... Keksin matkalla kotiin kaikkii romanttisia ajatuksia kuten puuterilumi ja sen sellasta ja päätin, että pitää ottaa muutama kuva ja postaa ne tänne joskus tulevaisuudessa... Noh en käyny ottamassa kuvia (perhana sehän oli se mitä mun pitikin tehä), mutta tää on joltain muulta kauniilta talvi-illalta. Ja niitähän on nyt riittänytkin niin ja näin ja tota juu xD

Ja tota, vielä ihan lopuksi voisin jakaa tein kanssa tän hienon videon, joka ainakin Katjan mielestä on ihQ! Ihan vaan siis siksi, että mie nakitin sille muutaman Bäkkärin videon etsimisen ja sitten valkkasin niisät mieleiseni ^^. Ja tässä teille:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti