sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Päivä korkeasaaressa

Iltaa taasen. Päivä lähenee taas loppuaan ja ei yhtään huvittaisi kirjoittaa blogia. Itseasiassa aina kun pakosta aloitan kirjoittamisen, tuntuu siltä että mitään ei keksi ja ihan pikkaisen on sentään pakko kirjoittaa. Silti jokaisesta tulee kamalan pitkä sepustus jos vain on aikaa. Pitäisi ehkä aloittaa sama filosofia tarinoiden kanssa. Ensin teen jonkun aiheeseen liittyvän virittelytehtävän ja sitten aloitan kirjoittamisen. Saattaisin saada useammin tarinoita eteenpäin ja mahdollisesti jopa valmiiksi :). Se olisi aina välillä hienoa jos voisi sulkea Wordin tietäen, että sitä tarinaa ei enää tarvitse muokata. Tosin kirjoitusvirheitä voi aina korjata, mutta se on jo toinen juttu...

Mutta siis tänään on ollut ihan pirun rasittava päivä juu, ollu ainakin koko päivän liikkeellä. Tänään oli siis ollut tarkoitus siivota, mutta suunnitelmat muuttuivat kun äiti tuli töistä 8:00am ja sillä oli mukanaan linnunpoikanen. Jotenkin siinä unenpöpperöisenä kuuntelin sängystäni käsin kuinka äiti puheli Eemelille ja selitti jotain siitä ettei voi siivota Eemelin sotkuja (se oli kussu lattialle kun en käyny avaa sille seittemältä takapihan ovea), koska sillä on pienempi potilas hoidettavanaan. En oikein tajunnut mitä äiti selitti joten uteliaana nousin ja totesin äidin kantelevan laulurastaan poikasta ympäri taloa Eemeli vanavedessään. Äiti oli kuulemma löytäny sen linnun matkalla kotiin töistä ja joku harakka oli nokkinut sitä, kun tää oli varmaan ollu opettelemassa lentämistä. Sen poikasen emo oli kiinnittäny äidin huomion ku se oli siinä tiellä rääkyny ja leikkiny haavoittunutta, jotta se harakka olis jättäny sen poikasen rauhaan. Ei oikeen onnistunu emon yritykset ja kun äiti tuli paikalle nii harakka lens kauemmas kattelee että milloin äiti menee pois. Eihän äiti kuulemma voinut jättää sitä poikasta sinne ja se oli sitten tuonu meille sen poikasen.

Poikasella (nimesin sen Tsirp:iksi) oli sitten vasen jalka pipi ja se ei pystyny sitä liikuttamaan ja sitten sillä oli rinnassa haava. Aika hyvältä se muuten näytti ja siinä sitten odoteltiin, että se tointuis siitä shokista. Äiti meni nukkumaan ja mie venailin, että kello tulis 12, että voisin alkaa siivoomaan. Kävin sitten jossain välissä kattoo lintuu ja sehän mokoma lyhyesti kerrottuna pomppas alas pöydältä ja melkeen suoraan koiran nenän eteen, mokoma idiootti. Jouduin heittää koiran takapihalle kun otin Tsirpii kiinni :). Eemeli ei oikein tykänny ja itki takapihalla kovaan ääneen.
Enivei vietiin se sit tyttöjen huoneeseen, jotta jos se sais päähänsä taas pomppii pois koristaan niin sitten se ei ainakaan tippuisi pöydältä tai jotain vastaavaa. Kiltisti se sitten pomppikin siel lattialla ja jätti kivoja jätöskiä muutamaankin paikkaan lattialle.
Siinä on kuva Tsirpistä ^^ Se istuu laatikossa, jossa kuljetettiin sitä.

Äiti soitti (heti kun se heräs) muutaman puhelun ja sai kuulla, että se vois viedä Tsirpin Korkeasaareen ja sinnehän me sitten koko porukka matkattiin. Kukaan kun ei halunnut jäädä pois... Ja äiti päätti että kun ollaan kerta jo paikan päällä niin lähetään katselemaan elukoita ja sitten vietettiinkin siellä loppupäivä. Oikein mukavaa, mutta nyt vähän väsyttää kun kävellyt kokoajan. Tosin ei mitään kunnollista vauhtia, mutta silti.
Jajaja nyt katkesi ajatus (saattaa johtua siitä, että pidin taukoa kirjoittamisesta). Juu aivan siis oltiin siellä Korkeasaaressa ja kun tultiin kotiin niin mulle tuli paha oli :(. Vihaaaaan Helsingin katuja! Ne on niin pomppusia ja kaikkialla on liikennevaloja ja mutkia. Espoo on paljon mukavampi paikka :).

Otin muutamia kuvia tuossa päivän mittaan, mutta koska kamerana toimi kännykkä, niin olen vähän huolissani kuvien laadusta ja syystäkin.
Mutta nyt olen tuossa lisännyt ne kuvat koneelle ja niistä tuli oikeastaan aika hyviä. Sain hienoa materiaalia ottaen huomioon että kamera oli mikä oli. Haluuuuuun sen järkkärin sanoi kuka mitä tahansa!

Tuossa on jotain kanadanhanhia, todella söpöjä poikasia niillä oli ^^


Ja sitten seurattiin kahden riikinkukon torailua. Tuossa ne on aika rauhassa vielä


Tuossa siis sitä itse torailua :).


Ja sitten kun lähdettiin pois jä käytiin vielä ostamassa jäätelöt niin huomattiin orava joka myös nautti omalla tavallaan jäätelöstä, tai ainakin siitä vohvelista :)

Eli sellainen päivä se oli ja en saanut siivottua ollenkaan :/. Pitää sitten tässä tulevalla viikolla siivota kaikki ja siitä tulee kamala homma. En tiiä jaksanko, mutta kai sitä pitää yrittää...
Hyvää yötä kaikille ja sitä rataa ^^

1 kommentti: