perjantai 19. kesäkuuta 2009

Metro Station!

Hey takasin keikoilta! Oikeastaan palasin jo aamulla, mutta en jaksanut kirjoittaa mitään. Olin siis keskiviikkona ja torstaina Metro Stationin keikalla eli siis niillä oli 2 konserttia täällä ja kävin molemmilla. Eikös kuulostakin järkevältä :D.

Keskiviikon keikka päätettiin myöhemmin, vaikka se pidetään ennen, (kai)koska ihmisiä oli niin paljon ja kaikki halusi samalle keikalle. Ei niistä ainakaan hitti ole tullut tai mitään... Enivei kävin äidin ja siskon kanssa kampissa syömässä kiinalaista ennen kuin menin jonottamaan muiden ihkujen ihmisten kanssa. Iitu tuli mua vastaan, kun silloin en vielä osannut Nosturille kävellä. Nyt ehkä jo osaan... Paikalla oli ihan mukavasto jotain 30 ihmistä jo ja Noore ja Anna venaili meitä siellä Nosturin ovien edessä. Nää kun oli jo tiistaista asti ollut siellä odottamassa. Hengattiin siel sitten kuuteen asti ja siinä välissä varmasti tapahtui kaikkea jännää :D. Kuuden jälkeen porukka alkoi jo kiihtyä ja jonotella seisten, mutta ihna loppuun asti ei muidostunu mitään kunnollista "iik halutaan sisään" ryysistä. Aika jännää ottaen huomioon että muilla keikoilla ei niin yleensä oo käyny...
Mutta siis Lintu tuli sinne suoraan töistä ja sen kanssa sitten vietiin muiden kamat sisään ja narikkaan, että ne pääsi suoraan juoksemaan eturiviin :). Me mentiin Lintun kanssa kattoo paitoja ja sellasta, oltaisiin haluttu hupparit mutta mokomat oli kaikki menny jo ja lisää ei tainnu tulla :(. Mutta ehkä tuli sittenkin, koska Lintu sai sitten keikan jälkeen hupparin :). Aateltiin kuitenki että ehkä huppareita tulee viel lisää ja mentiin sitten sinne yläsaliin heti kun oltiin viety kassit narikkaan.
Keikka oli hieno ja nojailin koko ajan mikserialueen kaiteeseen. Ihan letkeetä oli, vaikka en ollutkaan siellä riehumassa...

Ku keikka loppu, lähdin matkaamaan alas ja kävin välissä eturivissä moikkaamassa Iitua ja porukoita. Hengattiin Lintun kanssa narikan edessä ja kateltiin ihmisiä ja mie ostin hienon Metro Station -paidan <3. Se on sellanen hieno, mutta en nyt löydä kuvaa siitä, kun MS:n sivuilla ei ole esimerkkiä sellaisesta paidasta. Päästiin jossain vaiheessa uloskin ja siel oli Anni ja Mara meidän makuupussien ja muiden sellaisten kanssa odottamassa. Ne oli kuulemma nähnyt bändin menevän ohi, mutta ne ei ollut jäänyt moikkamaan faneja. Anni oli siitä toooooodella vittuuntunu... Vähän latisti tunnelmaa, mutta ei se mitään :). Hieno ilta korvaa sellaset jutut kevyesti.
Joku tyttö siinä ihan ovien edessä hengas kaveriensa kanssa ja taisi olla melkoisen kännissä... Se nimittäin kusi siihen ovien viereen. Vetäs kuulemma (Annin ja nää näki mie en, ku olin tolpan takana) legginsit vaan alas (sillä oli hame) ja kusi siihen kylmästi. En voi muuta sanoa, ku että hyi helvetti! Vitutti pikkasen ku ei voitu siirtää kamojamme siihen oven eteen yöksi kun se oli märkä siitä läheltä... Olis menny telttapatjat pilalle :(.
Nukututtiin sitten siinä vähän kauempana ja oli vähän ongelmia kun oli 7 tyttöä ja 4 makuupussia ja huopa... Hieman hankalaa... Ja nyt hävettää kun valtasin oman makuupussini ja nukahdin, koska Anni vietti koko yön hyppari päällä kun sille ei sitten riittänyt mitään huopaa tai mitään :(. Jos olisin tienny oltaisi voitu nukkuu samas makuupussis.

Torstain jonotus meni omalta osaltani melko hyvissä merkeissä... Käytiin Iitun kanssa kasilta hakemassa aasialaista pikaruokaa, mutta se paikka aukesi vasta 10:30, joten jäätiin odottelemaan Kamppiin kun ei jaksettu rampata ympäriinsä. Saatiin se ruoka tosiaan jossain välissa ja siinä vaiheessa ku oltiin takaisin Nosturilla, se oli jo ehtinyt jäähtyä. Jonotus meni oikein mukavasti ja kävin vielä hakemassa Tiitulta Kampista Faken 5 osaa ja ostamassa kirpparilta 2 CD:tä 10e :). Eli 5e kipale... Ostin Linkin Parkin Hybrid Theoryn ja Good Charloten The Young and the Hopeless. Kummatki oikeen hyviä levyjä :).
Keikka alko sitten kun saatiin porukat siivoomaan pihaa ja muodostamaan jono... Jone meinas tällä kertaa sitä, että kun oli kaks ovea nii jonossa oli meidän puolella 4 ihmistä ja toisella ovella kolme ihmistä ja niiden sivulla kasa. Meidän takana oli ihmislössi joka oli muodostanu pitkänomaisen kasan. Ei ihan osanneet jonoa muodostaa...
Keikalla oltiin ihan edessä siinä kaiteessa kiinni, iihan koko keikan ajan (se on eka kerta kun olin koko keikan samassa paikassa lähtemättä pakoon). Lämppäri (mikä se oli joku The Giant Leap) oli todella hyvä ja ihmiset pääs paljon paremmin mukaan ku keskiviikon lämppärin Pete Parkkosen aikana xD. Jorattiin senkin aikana ja se työn haarovälinsä siihen mun nenän eteen kirjaimellisesti. Nous just mun edessä olevan korokkeen päälle ja heilu siinä :D. Repesin pikkasen!
Metro Station veti paljon paremman keikan ku keskiviikkona (vai olikohan se vain se eturivi) ja ne riehu oikein kivasti ja siihen musiikkii pääsi mukavasti mukaan. Voisin ihkuttaa oikein kunnolla ja kertoa, että Tracy Cyrus koski mun kättä ja Musso heitti mun päälle pullollisen vettä! Heitin eka sitä vedellä, kun se soitti :D. Ja sitten kun se oli kaatanut suoraan naamalle vettä melkein pullollisen, näytettiin sille Maran kanssa keskareita. Se mokoma näytti takasin ja me vaan hurrattiin kahta kovemmin...Sain myös 2 plekua ja niiden soittolistan :D. Toinen pleku oli käyttämätön ja toisen löysin jostain lattialta ja sen kirjotus oli ihan pois kulunut. Soittolista taas on aivan ryppyinen kun suojelin sitä ruttaamalla sen mun käteen. Keikalla ei koskaan tiedä milloin joku repii stuffii sun kädestä... Anniltahan revittiin pullo kädestä vaikka Tracy sen sille henk.koht. ojensi ja kaikkea!

Keikan jälkeen tapahtu sitä sun tätä, jonkun muijan polvilumpio tjn. meni sijoiltaan ja kaikkee paskaa ja kun istuttiin siinä sne vieressä niin se uhkasi tappaa mut kun kävelin ohi ihan vain sen takia että kävelin metrin päästä siitä... Se oikeesti näytti siltä että jos saisi mut kiinni niin se olisi voinut tappaa mut... Aika pelottavaa sinänsä. Se oli myös menny haukkumaan Annia rumaks ja läskiks ku Anni oli istunu siitä metrin päähän... Ihan ihmeen porukkaa ei mitään käytöstapoja! Me lähettiin Annin kanssa sitten suht nopeasti, koska se oli kamalan pahalla päällä ja tyyliin itki koko matkan kun sitä vitutti ja jotku kusipäät oli menny hakkaamaan sitä koko keikan ajan kun ne halusi Annin paikalle eturiviin... Meni vähän fiilis siinä ku vitutti toisen puolesta. Ehittiin kuitenki just sopivasti bussiin (mutta ite tottakai missasin illan viimeisen bussin) ja menin sitten Annille yöksi kun en halunnut märkänä (olin kaatanut päälleni keikan jälkeen mukillisen vettä kun oli kuuma ja huvitti ;)) kävellä kotiin. Jossain kello neljän jälkeen tuli kamala olo ja ku se meni ohi ja sain nukuttua lähdin aikaisin kotiin ja peruutin matkan lintsille, koska ei oikeen siinä kunnossa huvittanut mennä. Vatsa kamalan kipeä ja niskat ja kaikki. Ja ihan hyvä, että peruutin, koska olisi mennyt rahat hukkaan sateisella säällä...

Siinä siis oli mun seikkailu tällä kertaa. Olen ollut liikenteessä 7 päivää melkeinpä putkeen ja nyt oon vaan iloinen, että on hetki aikaa vain levätä. Oon nukkunut suunnilleen yhden yön tässä kotona ja tuntuu ihanalta päästä taas vaan hillumaan. Kotihiirelle ei sovi olla kokoajan yötä jossain, alkaa jossain vaiheessa kyllästyttää...

Se oli siis tämän kerran blogi ja onnea jos jaksoi kokonaan lukea. Mikään ei ollut tärkeää tällä kertaa ja kuitenkin oli pakko kirjoittaa ;). Kiitos kaikille hienosta ajasta ja joskus ehkä uudelleen... see ya folks!


Metro Station


The Giant Leap


Ja se Pete Parkkonen

3 kommenttia:

  1. Älä nyt jumalauta köäy dissaan mun uusinta idolii. Pete on siis niiku niiiiin tajuttoman ihku et jos sä käyt vinee sille nii sit sä vineet mulle, ja mä en usko et haluut tehä sitä.. Voi olla pahat seuraukset kuules neitiseni.. :)

    VastaaPoista
  2. Hah eikö tuo kuva miellyttänytkään sua :)

    VastaaPoista
  3. No ei mielyttäny. eihän se siis niiq tuo petskulin parhait puolii esii

    VastaaPoista