maanantai 14. kesäkuuta 2010

Portaiden alta, osa 1

Mie aattelin et voisin pikkuhiljaa alkaa esittelee tuota kasaa miun portaiden alla ja suurin osahan tulee siis olemaan astioita, enimmäkseen laseja. Pyrin olemaan venyttämättä noita turhan paljoa, ei voi olla kovin kiintoisaa lueskella juttuja jostain astioista, mut mie tyksin astioista ja siksi täällä puhutaan astioista!(Astioita, astioita, astioita, se on hassu sana btw…)

Mie alotan hännästä ja siksi esittelenkin viimeisimmän ostokseni ensimmäisenä. Tässä on miun just joku pari päivä sitten fidasta ostamani lasi. Tai siis yksi niistä, yhteensähän niitä on kuusi. Ostin nuo lasit, koska ne oli niin halpoja (50snt kpl) ja koska ne oli söpöjää. Oon aina halunnu tollasia laseja :).
En jaksanu ottaa kuvia kaikista kuudesta ku sit olis pitäny pestä ne kaikki ja purkaa sanomalehtipapereistaan :P.
Nuo lasiton suunnilleen 14cm korkea ja leveimmillään 9cm… Ei kamalan isoja mut nuo ei ole ihan niin laakeita ku yleensä tuon muotoset lasit kai on…

Mut miusta oli ihan hyvä ostos, kuus lasia 3€… Vai mitä ootte mieltä?
(Toivottavasti yks lasi ei menny rikki, kuulosti vähän siltä, et jokun olis räsähtäny :D

Jepjep, sit toinen ostos minkä teille esittelen on tällänen suht iso viinilasisetti…
Äiti nuo oikeestaan mulle osti, mutta ei kyl ollu hassumpi ostos. Nuokin taitaa olla Espoontorin Fida-torilta. Ei ole mitään hajua hinnasta (ku menin poistaa ne hintalaput), mutta sillon siel oli astiat puolen hintaan joten ehkä noiden alkuperäishinta oli jotain euron tai puolentoista paikkeilla… Kuitenkaan ei mitään kamalan hintavia :D. Nyt ne näyttää oikein näteiltä ku oon pessu ja puunannu nuo.

Aattelin et voisin käyttää noita vaikkapa erilaisten drinkkien ja smoothie:iden (mitenköhän toi taivutetaan) tarjoiluun. Näyttäs varmaan todella mukavalta vai mitä sanotte ;). Itelläni meni tosin jonkin aikaa tottua tuohon kokoon… Ne on kuitenki 22cm korkeita ku testasin nii toi vetää 5dl kepeesti… Siin on jo ihan hyvä määrä tavaraa ;). Perus muki ku vetää suunnilleen 2,5dl…

Noh näin tällä kertaa (sainpahan ainakin päivitettyä) ja kattoo mitä ens kerralla on luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti