keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

My new hair :)

Esittelen teille nyt tässä pikaseen mun uuden hiustyylin:
Ei mitään hätää, toi on kyl ihan peruukki, mut musta se näyttää kivalta.... Mitä te ootte mieltä tosta? Sopiiko se mulle, näyttääkö toi ollenkaan aidolta, kannattaskos mun käydä kampaajalla hankkii itelleni tuon tyyliset hiukset, lähtiskö tolla peruukilla ulos hillumaan? Mitä ootte mieltä, kuulisin mielelläni kommenttii.

Edit: Otin ekana tälläsen kuvan, siis päivällä ja tykkään siitä paljon enemmän. Harmi et kuva otettu webkameralla ja printscreenillä mesen kuvakkeesta joten tuo on pirun pieni :D

3 kommenttia:

  1. Katoinkin kun kirjauduit meseen et näyttääpä siistiltä! Sopii kyllä sulle oikeesti! Voit tolla lähtee aina viettää elämää ja leikkii olevas joku muu jonka ei tartte huolehtia seuraamuksista, koska sit aamulla oot Ellu taas ja ton blondin tytsyn tekemiset jää sen kontolle ;)

    VastaaPoista
  2. Oisha toi aika suuri muutos jos ihan oikeesti menisit tommosta tekee hiuksille, mut peukkuja nostan jos niin teet! Rohkeutta vaatii tehä isoo muutosta hiuksille ^^. Sit on kans kiva olo kun sen on tehny! Leikkasin kerran vaaleet pitkät hiukset tosi lyhkäsiksi ja värjäsin ne tummiksi ja sen jälkeen oli kyllä jotenkin vapautunu olo kun niin uskalsi tehdä :D. Suosittelen siis, koska kyllähän ne hiukset aina kasvaa takasin! Mietin vaan, että kun sulla on semmoset kiharat hiukset, et saisko niitä ilman kauheeta työtä näyttää tolta.

    VastaaPoista
  3. Kiitti Eve ^^ Pitää kokeilla joskus tota niiku roolin vaihtoa :). Ja luulen et mun hiukset olis aika tikut tollasen valkasukäsittelyn jälkeen :D...

    VastaaPoista