torstai 17. syyskuuta 2009

Päivityksiä Part. 2

Noniin nyt on taas "aikaa" kirjoittaa tänne. Voin siis kirjoittaa toisen osan päityksistäni :D.

Mutta puhutaan näin järjestelmälläsyyden nimissä tästä päivästä ensin... Elikkä minnuu väsyttää ja tää kirjoittaminen on melko vaikeaa kun kädet tärisee kivasti :). Menin siis nukkumaan viime yönä joskus kahden maissa (?) ja olin ihna kuollut aamulla (ja oli kylmä). Kuitenkin koulussa olin ihan hyper ja join siihen päälle vielä Batteryn :), tosin Katja auttoi sen tölkin tyhjennyksessä :). Muuten olisikin tullut minulle aivan kamala olo.
Päivä oli pitkä ja en jaksanut ensimmäisillä kolmella tunnilla paljoa keskittyä. Tai siis keskityin oikein hyvin, mutta olisi samalla tehnyt mieli puhua, laulaa ja pomppia ympyrää. Mutta jotenkin taianomaisesti onnistuin pysymään melko normaalisti. Ainakin tunneilla. Totesin myös, etten muista yhtään mitään mantsa ykkösen kurssista... Seurailin pikkusten tuntia ruokkiksel ku oli tylsää :D. Se ope vähän naureskeli mulle ;).
Olen ollut tänään todella ahkera (verraten lähiaikojen motivaatiooni), sain matikan läksyt tehtyä suhteellisen ajoissa ja ajattelin mennä nukkumaan ennen keskiyötä (kun nyt sanoin tuon ääneen, niin en salee pääse sillon nukkumaan). Jaksoin myös viedä koiran lenkille ja harkitsin tuossa vähän aikaa sitten lähteväni juoksemaan ulos, mutta en sitten viitsinyt kun oli jo niin pimeää (hui xD).

Mutta siis mihin jäinkään viime kerralla? Aivan selitin perjantaista. Nyt voisin siis kertoa lauantaista hieman...

Lauantaina menin siskoni kanssa Helsinkiin lasipalatsiin mangapäiville :). Tavattiin siel Anni ja Tuulikin kaveri Tuulia. Hengailtiin siel ja mie ainakin kärsin kovin. Oli lämmin päivä ja mulla oli pitkä nahkatakki päällä :O. Toisaalta en kauheasti halunnut olla ilman takkia, koska minulla oli suhteellisen lyhyt hame päällä ja se tuppas nousemaan kyljeltä perseen yläpuolelle kävellessäni (laukku siis nosti sitä). Oli hieman hankala olo kun pelkäsin kokoajan, että hame nousee liian ylös. Vaikeuksia tuottivat myös korkokengät, jotka olivat miulle hieman liian pienet. Oli siis kolmen, neljän tunnin kävelyn ja seisoskelun jälkeen jalat ihan muussina. Hyvä kun pysyin pystyssä ja sekin teki kipeää.
Joten kun oltiin käyty Fennica comicsissa ostamassa miulle kolme pokkaria, jotka olen halunnut löytää jo pitkän aikaa (olen nyt sen takia siskolle 10e velkaa) mentiin viel hengaamaan lasipalatsiin joksikin aikaa ja sitten päätettiin Tuulikin kanssa lähteä kotiin.
Asemalle kävellessä sitten käveltiin sellasen kahen jotain 20v jäbän ohi ja ne jäi kattoo meitä. Eka näytti siltä, että ne olisi katsoneet mein yli, mutta kyl ne tuijotti meitä kun käveltiin niiden ohi ja jäi vile tuijottamaan perään. Tuulikillahan siis oli jonkinlainen kimono päällä ja minulla oli muuten vaan aika gothic asu... Kun päästiin oikealle laiturille ja oltiin astumassa junaan, ranaa nää jäbät sitten mein perään ja huutaa meitä venaamaan. Oli kyllä niin friikki tilanne kun ne tulee kyselemään miksi tälläiset kuteet :D. Ja sitten toinen niistä halus vielä halata meitä :D. Parani päivä kuulemma huomattavasti :D. Selitettiin niille, että meillä on meneillään mangapäivät... Ja toinen niistä (se joka ei halannut) totes et olis paljon parempi jos ne olis mangopäivät xD. Ja sitten se oli nostelevinaan rintojaan vihjaavasti. Oli kyllä huvittavia tyyppejä nekin. Lopultahan ne pääty samaan junaan ja samaan vaunuun ku me...
Kotona sittn pääs viimein lepäämään :). Oli kyl hieman jännä päivä. Lähdin viel pitkälle lenkille koiran kanssa illalla. Oli oikein mukava vaihteeks kävellä kunnolla.

Sunnutaina sitten kävin kessulla vierailulla ja sillonkin lähdettiin kävelemään. Ekaks nypittiin Rölliä (olin sen jälkeen ihan koirankarvoissa) ja sitten lähdettiin koiruuden kanssa lenkille. Rämmittiin metsässä sanotaan päälle tunti. Ja oli muutama melko kiinnostava kohtaus siel. Kessu-kulta alkaa lipsua jo hullun puolelle aina välillä. Nuo psykot kohtaukset alkaa pikkuhiljaa pelottaa hieman. Ei sellainen ole normaalia.
Kotona sitten päädyin juttelemaan pitkälle yöhän mesessä. Pääsin uudistamaan tuttavuuttani Sampsan kanssa ja solvittiin yhteisen elämämme vaiheita. Oli erittäin jännää ja sain taas uutta näkökulmaa siihenki ihmiseen. Jotenkin meidänkin tilanne on vaan sekaisin (kuten kaikki miuun liittyvät tilanteet). En kuitenkaan pohdi asiaa tässä enempää.

Maanantaina oli sitten taas koulua ja sain paljon tekstareita. Olin muutenkin hyvällä tuulella ja tuntui että posket kramppais kokoajan. Niin paljon hymyilin. Ei ole pitkään aikaan ollut niin hyvä olla ja nautin siitä tunteesta sydämmeni kyllyydestä. Oli kyl vana hieno fiilis. Mutta tosiaan päädyin sitten lopulta siihen, että kaverit naureskeli miulle koko päivän :D. Tosin se ei minnuu haitannu.
Miulle sitten ilmoitettiin, että lähden Lepuskiin Sampsan kanssa. Käytiin siis siel avaamassa niiden treenis Jallille ja jäätiin sinne hengaamaan kun Sampsa ei millään malttanut olla esittelemättä kaikkea mahdollista uutta :D. Ainakin siltä se tuntui, totuuttahan en tiedä ;). Mutta oli tosi mukavaa kuunnella taas jonkun soittavan pimputtimia. se on niin rentouttavaa ja saa omalla hassulla tavallaan mielen kuohumaan... En osaa oikein sitä kuvailla, mutta livenä se tuntuu viel paremmalta ku jos kuuntelis joltain nauhalta.
Enisvei sitten lopulta lähdettiin treenikseltä ja päädyttiin Sampsan kanssa Hesaan. Käveltiin siel sit ympäriinsä ja käytiin ostamassa herralle korvatulpat. Löydettiin myös pirun kauniisti soiva sähköpiano :). Se oli vaan niin ihana, ja hintakin oli sen mukainen!
Lähdettiin sitten etsimään yhtä tiettyä musiikkikauppaa ja päätettiin suunnata sille kadulle, missä Sampsa tiesi sen sijaitsevan... En muista, mikä sen kadun nimi oli (täytyy siis kysyä... *kysyy*). Aivan sieltä se tuli, Albertinkatu... Mukavasti kumpikaan ei tienny sen varsinaista sijaintia, joten meillä meni hyvin hyvin pitkään löytää mokoma. Mutta kyllä sitten lopulta löydettiin sinne Sampsan "suuntavaiston" avulla ja se osti sieltä sitten ne kaksi johtoa, joidenka takia oltiin Hesaan asti raahauduttu. Olisihan ne johdot kuulemma voinut ostaa jostain muualtakin :D.
Mutta oli se kiva reissu. Itse nautin kävelystä kovasti, vaikka miulla olikin se edellä mainittu hame päällä ja laukku paino paljon (kun lähdin suoraan koulusta liikenteeseen). Askelia tulikin varmasti huimasti ja olin aika tyytyväinen, että ylipäätänsä jaksoin kävellä koko sen ajan.
Päädyttiin lopulta Omppuun vaihtamaan avainta, joka ei sopinutkaan niiden treeniksen oveen. Tavattiin siel Sampsan äiti ja mummi ja käytiin vielä ruokaostoksilla. Sieltä sitten sain kyydin jonnekkin (minä sitten koskaan muista teiden nimiä) ja sieltä sitten otin bussin himaan. Olisin voinut lähteä niiden kanssa grillaamaan, mutta asiaan tuli joku mutta jonka takia ne voinut. En saanut yhtään selville asian oikeaa laitaa, mutta aina ei voi tietää kaikkea.
Päädyin siis Espiksen kautta (lol) himaan ja siitä sitten meseen. Voin sanoa että päivä oli melko rankka ja erittäin mukava. Nautin kovin ja kiitän siitä (viel kerran).

Näin. Siinä oli siis muutaman päivän päivitykset. En henkilökohtaisesti ole niin kiinnostunut seuraavista päivistä (ei tapahtunut mitään kovin kiinnostavaa) joten en jaksa niistä mitään kirjoittaa. Tiistaina oli isko ja se olikin ainoa kiinnostava tapahtuma :D. Toisaalta kävin Annilla sillon tarkistamassa Heidin äikän esseen :D. Toivottavasti se sai sen valmiiksi ajoissa.

Joten tämän suhteellisen pitkän (taas kerran) sepustuksen jälkeen lopetan ja käyn harjaamassa hampaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti