keskiviikko 9. syyskuuta 2009

"I see dead people"

Iltaa täältä kotikoneeltani. Kello on suhteellisen paljon, mutta varsinaisesti minuahan ei väsytä sitten tippaakaan. Paitsi silloin kun ajattelen asiaa. Menin kyllä kiltisti nukkumaan keskiyön paikkeilla, mutta muistelen olleeni hereillä yhden maissa ja heräsin sitten uudemman kerran tuossa hieman ennen neljää. Olin nähnyt aivan friikkiä unta. Toisaalta se ei tuntunut ollenkaan unelta, enemmänkin hourailulta, koska varsinaisesti en herännyt unesta... Tajuatteko yhtään, anyone?

Noh siis minäpäs näin jotain ihan normaalia unta. Muistaakseni ainakin. En muista siitä itse unest mitään erityistä. Paitsi että se muuttui hieman pelottavaksi. Tntui että palasin hieman enenmmän hereille (tulin esim. välillä tietoiseksi siitä ettei radio ollut päällä ja se tuntui hassulta, koska oli sellainen fiilis ettei se kasetti ole vielä voinut loppua, juurihan se laitettiin päälle) ja sitten kun taas nukuin kivasti niin alkoi tapahtua kummia.
Juuri nyt en muista käytännössä mitään siitä edes mitä tapahtui. Mutta muistan, että Katja oli siinä unessa ja että jossain vaiheessa hän selitti minulle jotain. Muistelen jotenkin että meidän piti tehdä joku tehtävä, ja äkkiä Katjalla oli sitten kala kädessään (sellainen lohen tyylinen), mutta se fisu näytti ihan omituiselta. Ja kun sitä katsoi kasvoihin niin olin aivan varma että se oli hornamainen. Siis näin unta, että sen kalan kasvot muuttuivat joksikin muuksi. Sitten tuli pudistettua päätään ja tämä näky meni pois. Sama juttu toistui eri esineiden kanssa (minulla on jotenkin hämärä muistikuva siitä) ja tuntui että tulisin hulluksi, tai että näkisin omituista painajaista. Jossain välissä kuvittelin unessani uneksivani.
Sitten se koko homma alkoi pahenemaan ja (kuulostaa erittäin friikille, ja uskokaa pois oli se friikkiä siinä unessakin) esim. Katjan toisen silmän ja sieraimen tavallaan eteen/päälle karvoi hitaasti sellainen valkoinen vähn kuin muovi. Ja sitten siinä tuijotteli sitä ja taask un pudistin klassisesti päätäni niin sekin näky meni ohi. Mutta siinä vaiheessa oli jo fiilis että tulen hulluksi. Sen jälkeen kaikki paheni ja aloin hourailemaan vähän kaikenlaista. Lisää hornamaisia kaloja ja ihmisten kasvot vääristyivät ja sensellaista. Siitä osasta en muista paljoa. Seuraavassa hetkessä heräsinkin nousten istumaan huitoen viimeisintä näkyä pois. Se taisi olla jo muutamaa kertaa minua vainonnut kammotus. Mietin jo siinä unessa, että olenko tullut hulluksi ja että miksi hourailen; ja pohdiskelin, että aiheuttaako tämä flunssa tälläistä. Mutta huomatkaa, että siinä unessa minulla ei tainnut olla flunssaa :D.

Mutta noh sitten kun olin herännyt painajaisestani, niin olin aivan hereillä ja nousin automaattisesti ylös. En vain enää halunnut jäädä nukkumaan. Oli liian pelottava vaihtoehto. Tuntui että olin säpsähtänyt hereille ihan sairaan monta kertaa jo. Astellessani alas parveni tikkaita, katselin saappaitani jotka viruvat huoneen nurkassa ja nekin tuntuivat vääntyvän sairaiksi mielikuviksi. Onneksi sain valot päälle ja ei niille kengille mitään ollut tapahtunut. Silti oli kamalan säikky olo.
Hetken mietittyäni menin äidille tilittämään ja kyselemään, johtuuko tuollaiset unet tästä flunssasta. Tyyliin siitä ettei saa henkeä yöllä kun nenä niin tukossa tjn. Ekaksi äiti luuli että tilittäjä oli äiti, mutta kyllä se senkin tajusi hieman myöhemmin herättyään. Suositteli juomaan jotain kuumaa ja makeaa. Ongelmaha on etten voi juoda mitään erityisen makeaa kuumaa juotavaa. Maistuu liian imelältä. Ei teehenkään saa laittaa yhtään sokeria. Menee pilalle mokoma sellaisesta. Noh ei äidistä ollut sen enempää apua, koska se nukahti heti käytyään vessassa ja saatuaan pään takaisin tyynyyn. Tarkistin siinä välillä kuumeeni ja ruumiinlämpöni oli täysin normaali. Ei siis kuumehoureita. Niitä epäilin heti ensimmäisenä... Oli niin todentuntuista shittiä koko homma että...

Noh nyt olen sitten kirjoittanut taas blogimerkinnän. Pohdin, että lähdenkö sittenkään kouluun huomenna. Yskäni on pahentunut ja nenän tukkoisuus on kolminkertaistunut. (MIE VIHAAN OLLA KIPEE JA POIS KOULUSTA). Kuitenkin minulla ei sitten tule olemaan kuumetta, eihän minulla koskaan ole. Ja sitten vituttaa, kun kysellään että mitä jään kotiin kamalaa oloa potemaan kun ei ole edes kuumetta. Ja entinen Ellu ei olisi jättänyt kouluun menoa väliin vaikka olisi ollut 40 astetta kuumetta... Noh pistetään tämä sitten työmotivaation piikkiin ;). En halua mennä kouluun vain kärsiäkseni kunnes se on ohi (ja kuolen). Perseestä koko sairastaminen, en voi ymmärtää miksi joku on mielummin kipeä, kuin menee kouluun. Koulussa voi olla kivaakin, flunssaaminen on vain kamalaa, vaikka onhan siinä puolensa kun voi ooikeasti rentoutua kun ei tartte koulua stressata.

Pitäisi ehkä taas lopetella ja harkita nukkumaan menemistä. Ei ainakaan parane flunssa lyhyillä yöunilla ja ulkona hillumisella... Pitää nyt vain katsoa mihin kykenen aamulla. JOS aamulla ei kykene niin saatan ilmestyä vain jollekin tunneistani... Tai saatan olla ilmestymättä. Meillä olisi sanakoe tänään enkussa ja en ole lukenut yhtään, haluaisin silti olla paikalla tekemässä sen sanakokeen... Perseestä koko homma :(!

Noh hyvää yötä ja sitä rataa...

1 kommentti:

  1. Torstaina hän on sitten terve.. ainakin lähes tulkoon. katja on näin päättäny. pampampam

    VastaaPoista