keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Päivityksiä Part. 1

Muistaako joku vielä, mie kuuntelin paljon Children of Bodomia? Noh sen jälkeen, kun siirryin lukioon, ei ole paljoa tullut kuunneltua tätäkään bändiä. On tuntunut kamalan ahdistavalta kuunnella niitä sanoituksia ja sellasta. Noh nyt on nähtävästi taas muuttunut ääni kellossa :). Lukaisin ihkulista facebookist, että niiltä tulee uusi coveri-albumi ja että ne on laittanu sampleja uudista biiseistä... Oli sitten pakko käydä kuuntelemassa (kun olen ollut vähän huono fani viimeaikoina). Jotkut voivat arvata mihin tämä juttu päättyy, mutta nyt on sitten aika suuri tarve kuunnella Bodomia. Kaipaan sitä fiilistä, mikä tulee kun kuuntelen tiettyjä biisejä :). Ja sain siitä fiiliskestä tässä maistiaisen, joten voisin yrittää kerran vielä uudelleen. Nyt kun kuitenkin olen melkoisen hyvin päässyt vastenmielisyydestäni kuunnella raskasta musiikkia...

Mutta se siitä Bodomista :). Oon pitkästä aikaa taas kirjoittelemassa, verrattuna siis siihen tahtiin mitä alkuaikoina kirjoittelin (melkein joka välkkä piti päästä jotain rustaamaan). Katjaa se varmasti silloin ärsytti ja ehkä myös tämä vaihtoehto on hieman ärsyttänyt. Kuitenki nyt olen taas jotain rustaamassa.

Voisin siis hieman (pah) kertoa näistä viimepäivistä.
Perjantai oli sinänsä kiinnostava päivä elää. Kävin Kessun kanssa syömässä Ju Fussa (pitkästä aikaa <3) kiinalaista ja oon aika tyytyväinen kun en pystynyt syömään annostani loppuun asti. Kaikki jotka tietävät ainaisesta tarpeestani pudottaa painoa, tietävät että syön myös suhteellisen paljon. Ennen saatoin syödä osan Kessunkin annosta paljoa tuskastelematta :P. Joten se oli melko positiivinen juttu.
Äiti tuli sitten sinne Ju Fuun mein kanssa kun huomasi, että oltiin siel lopettelemassa aterioitamme. Tottakai se mokoma ei huomannu meitä enne ku menin sen eteen seisomaan ja heiluttelemaan käsiäni xD.
Käytiin Kessun kanssa vielä meillä ennen kuin mentiin Lujikseen. Oli ollut tarkoitus ehtiä jo sinne raamikseen, mutta pienien patikointiretkien takia emme kyllä ehtineet lujikseen ennen kahdeksaa. Eli siis 2 tuntia myöhässä aikataulusta ;). Tämä itse patikkaretki oli varsin kiinnostava (ja huolestuttava), mutta en taida siitä sen enempää puhua.
Lujiksessa esiintyi sitten Tera ja keikka oli melko hyvä. Itse en erityisesti Teraa kuuntele joten en ehkä innostunut ihan niin paljon kuin jotkut :). Mutta soitti ne hienoja kappaleita ja kyllä sitä musiikkia livenä mielellään kuuntelee.
Keikan jälkeen hengailtiin jonkin aikaa, mutta oli hieman tylsää kun GH:ta ei voi pelata, koska sen konsoli lähetettiin tripille Saksanmaalle. Itseäni oli hieman ahdistanut jo lujikseen tultaessa ja olo paheni hieman lujiksessa. En siis sen takia jaksanut jäädä sinne koko ajaksi, vaan lähdin joskus kymmenen tienoilla. Toivon että kukaan ei loukkaantunut tästä tempauksestani. En vaan jaksanut olla siellä. Muutenkin oli vähän fyysisestikin epämukava olla. Mutta siis tämä on syy miksi poistuin niin aikaisin.

Jaaha, tuntuu hassulta sanoa näin, mutta mun aika loppuu nyt. Mulla on 10 minuuttia aikaa poistua talosta ja hipsia koululle, joten pitää alkaa pakkaamaan (ja nyt sit totesin että mulla on nälkä, NERO MINÄ. En sittne yhtään aikaisemmin huomannut). Lipittelen teeni loppuun, pakkaan ja häivyn. Kirjoittelen toisen osan joskus tässä mhdollisesti jopa tämän vuodokauden aikana :). Jos saan jostain aikaa ja motivaatiota.
Hei siis vaan siihen asti.

3 kommenttia: