maanantai 25. lokakuuta 2010

Hetalia-miitti 24.10.2010 @ Suomenlinna

Heipsankeipsan, tuossa sunnuntaina oli Hetaliapäivä, joten meillä oli kanssa Hetalia-miitti. Se pidettiin Suomenlinnassa (alunperin se piti pitää Seurasaaressa, mutta jonkin takia asiaa muutettiin...)

Fritsu ja sen pikkusisko oli meillä yötä ja aamulla sitten heitettiin cossit niskaan ja lähdettiin ajamaan Fritsulle Jupperiin, et saatas Fritsun cossi kasaan (se oli unohtanut peruukkinsa kotiin). Sitten ajettiin kovaa vauhtia takas Espoon asemalle ja ehdittiin sopivasti junaan. Asemalla meitä odotti siskon ja noiden muiden kaveri, jonka nimee en nyt muista ja joka oli pukeutunu Felicianoksi aka Pohjois-Italiaksi.
Minä olin siis pukeutunut Saksaksi, sisko Ranskaksi, Fritsu Venäjäksi ja sen sisko oli vähän niiku Japani mut ei sinnepäinkään (enemmän se näytti pulsulta siin toppatakissa).

Matkattiin sitten junalla Hesaan ja tavattiin muut miitiläiset kivimiesten alta sateensuojasta. Siel oli paljon porukkaa ja tajusin jopa ottaa siitä kuvan... Kännykkä ollu kokoajan niin täynnä, että en oo saanu otettua pahemmin sillä kuvia ja unohdin idiootti ottaa järkkärin mukaan, vaikka olin ihan sillon aamullakin muistuttanu itteäni asiasta...

Lopulta päädytiin kaupan kautta (ostin kanakolmioleivän, keksejä, juotavaa jogurttia ja siskolle kananugetteja) sinne torille ja 22min odottelun jälkeen lautalla matkaamaan kohti Suomenlinnaa. Lautalla nähtiin mm. miitin ainoat miespuoliset edustajat Janne ja tota joku sen kaveri, Janne Suomena ja se toinen ilman mitään cossia... Mukavaa porukkaa, täytyy myöntää.

Suomenlinnassa sisko samantien masentu, se ei tykänny ku yks miittin järjestäjistä kiels sitä pitämästä sen merirosvomiekkaan vyöllä, koska se kuulemma ei ollu sopivaa ku se oli ase... Musta vähän liiottelevaa, mutta sisko sai hepulit ja mökötti puolet ajasta :( Noh, muttam ie hengasin enimmäkseen Italian kanssa ja oli ihan hauskaakin.

Koko päivä oli tosi kostea ja suurimman osan aikaa satoi tai ainakin oli kylmä tuuli. Mie kyllästyin loppupuolella peruukkiin ja otin sen pois, näytin varmaan hieman hassulta, mutta ei se mitään. Me leikittiin ponileikkiä ja Hetaliasalaattia... Oli aika ihkua, mie päädyin keskelle vain kaks kertaa :)

Otettiin kanssa ihan alussa ryhmäkuva, saas nähä jos vaikka saisin sen kinuttua joltakulta itellenikin :)

Mä yritän vielä kirjotella aika pikaseen (just joo, ihan ku onnistusin) noita HUNKS-juttuja, ne kasaantuu kohta ihan liikaa. Siihen asti, moikkamoi :)

1 kommentti:

  1. Aijai, kuvassa on muuten virhe, se miitti oli 24. päivä eikä 22. ! 22.10 oli HUNKS, se on vissi se...

    VastaaPoista