tiistai 27. lokakuuta 2009

Päivän parhaat lounaat!

Hiihhihi tästä tlee ihan vaan lyhyt merkintä (niin niin, ihan ku mie pystysi sen lupauksen pitämään). Oottelen tässä että Nokian PC Suite lataa ja saan muutamia kuvia koneelle...

Noonin se latasikin :). Sitten vielä asennus...

Kyl mut siis kännykässäni on maailmaa mullistavia kuvia meidän eilisestä kouluruokailustamme! Joten siitä on mun tänkertainen merkintäni all about (ihmeen englantilaiset termit)! Mutta vielä kun tuo asentuu niin selitän hieman tästä päivästä... Eli aattelin pitää tän päivä ajan kuvapäiväkirjaa (vai miksi Eve sitä blogissaan kutsui)... Sain idean tosiaan Eveltä ja tekee nyt mieli kokeilla sitä... Käsittääkseni idea on postaa kuva päivän jokaisesta tunnista... Mie varmaan postailen sitten kuvia mitä on tullu nappailtua pitkin päivää :D. MAhdollisesti vielä siitä, mitä olen jopa tehnyt :). Koska tuo asennus kestä niin postaanpa tänne yhden videon johon ihastuin jo lauantaina, mutta nyt sitten tavallaan spottasin sen Youtubesta... Katsottiin siis Lassin kanssa Phantom of the Opera -leffa lauantaina niillä ja ihastuin siihen leffaan ihan totaalisesti :). Kiitos Henkalle, joka sitä suositteli ^^! Mutta siis tämä biisi tässä näin:


Kyl ja nyt siis voisin selittää hieman siitä ruokailusta, vaikka en ole saanut sitä ohjemaa (vieläkään) asennettua. Nykyteknologia on niin hidasta!
Mut siis meillä oli jotain ihmeellistä makeaa kastiketta, missä oli katkarapuja ja vihanneksia ja kaikkea todela omituista. Kessun mielestä se koko homma tuoksu ihan jansonin kiusaukselta O.o Itse en ainakaan sitä huomannut... Okei se kastike oli ihna pakko kokeilla, mutta ei se kovinkaan kehuttavaa ollut. Napsin sieltä ne katkaravut ja jätin muun syömättä.
Suurin ihmetys oli uitenkin pasta! Siis olen hyvin tietoinen siitä ettei meidän keittiöhenkilökunta osaa keittää pastaa sitten yhtään... Ne varmaan pelaa jotain korttia jossain takahuoneessa ja unohaa aina sen pastan keittymään tjn! Se on aina ihna mssöksi keitettyä... Tänään ne oli kuitenkin ylittäneet itsensä ja se koko pasta oli pelkkää mössöä. Senki olisi viel ehkä kestänyt, mutta se pasta oli MUSTAA! Tai oikeastaan se yritti kovasti olla mustaa o.O Mutta siis ajatelkaapa nyt mustaa tooooooodella sekon näköstä kökkäreistä pastankuvatusta... Hyi yäk, ei ehkä ihan mun unelmaruokaa ainakaan.
Maistoin kuitenki urheasti pastankuvatusta ja se oli vielä kaiken lisäksi KYLMÄÄ! Oikeasti, nuo ei vaan osaa laittaa ruokaa :D. Sääli meidän kannalta :(.

Mut siis sain nyt tuon asennuksenki viimein valmiiksi (olen tässä vain kulutellut aikaa, kohta pitäisi lähteä kouluun) ja sitten on missio "kuvat koneelle"!
Ja aikaaaa kuluuuu....
JA sain ne koneelle! Olen niiiin tekniikan ihmelapsi nyt... Yllättävn paljon tää kone kyl vastusti mun blogin kirjoitusta :).

Joten tässä olisi meidän maanantain koululounas:


Aika mehukasta eiköstä :). Pahoittelen kännykkäni kameran mahtavaa laatua ja kuvaustaitojani...

Noh tämä oli tässä, ei se ollut niin pitkä kun mitä vertaa mun edellisiin kirjoitelmiini ;).

JA nyt voin painua kouluun ^^. Heippodei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti