lauantai 17. lokakuuta 2009

Hyvää viikonloppua vaan teillekin

Terve vaan taas.
On vaan niin helvetin hieno ilta tääkin! Faija tuli tuossa äsken huutamaan portaisiin että nyt Tuulikki saa painua pihalle, koska se ei kestä ku joutuu kuuntelemaan Tytin hekotusta o.O Sisko siis nauro ku se leikki koiran kanssa ja iskä sai hepulit ku se yrittää nukkua. Ja sitten ku se vaan jatko sitä huutamista, vaikka Tytti oli jos lakannu nauramasta ja kaikki oli hiljaa ja iskä vaan saarnas nii mie käskin sitä suoraan vaan olemaan hiljaa ja menmään nukkumaan... Siitähän äijä sitten skitsahti ja pitkän puheen jälkeen käski meidän kaikkien kerätä tavaramme ja lähtee pois. Et hän maksaa vuokrat ja että tämä on hänen talonsa ja perkele! Oikeesti, millainen isä käskee lastensa lähteä pihalle keskellä yötä! Mie kun sitten huusin sille vastaan niin se sano että mie erityisesti täysikäisenä saisin painua ulos ja mie sitten aloin kiljumaan sille kurkku suorana että se on pähkähullu kun on heittämässä saatana piakkulapset ulos tähän aikaan yöstä! Haukuin sitä ihan kaheliksi ja vaikka miksi ja se vaan huus mulle takaisin... Mahto olla naapureilla kuvat oltavat kun huudettiin täysiä portaikossa, missä kaikuu aivan jumalattomasti... Mut noh mie sitten hetkisen huudettuani menin takas huoneeseeni huutaen sen hulluttaa maailmalle ja se huutaen mulle jotain vuokran maksamisesta takaisin. Ja lapset mun huoneessa katteli pelästyneinä. En kyllä ihmettele saamari ku OMA ISÄ on heittämässä niitä ulos talosta! Eikä äiti tehny mitään tuon asian eteen! Missä saamarissa sekin oli??? sitä vaan mietin.

Vituttaa vaan niin saatanasti tollainen käytös! Onko toi mies tullu ihan hulluksi? Ei se ole koskaan käyttäytynyt noin ja ei se voi humalassakaan olla? Eihän? En mie ainakaan huomannu sitä asiaa tuossa aikasemmin, se oli vaan vihainen... Perhana, ei tollanen oo inhimillistä. Kiljuin vaan sille että millainen isä tekee tollaista... Hullua sen vaan sanon... En oikeen osaa suhtautua tähän, järkyttyny ainakin olen.

Mut siis mun piti tehä iloinen kirjoitus siitä kuinka sain kamerasta sen muutamaa vajaa 600 kuvaa koneelle uudesta kamerastani... Mutta nyt ei huvita kyllä yhtään kirjoittaa enää mitään muuta, joten tämä jää tähän. Postaan silti vielä hienoon mirrorwhore-kuvan jonka varjolla pääsen esittelemään kamerani ulkomuotoa... Se saa kelvata "paremman puutteessa"


Eikös olekin hemaiseva kuva miusta? Tyksin hiuksista jne. mutta muuten ei oikeen miellytä (lue: mm. kamala ilme).

4 kommenttia:

  1. ennen ku mä edes jaksan lukee tätä nii pakko sanoo et ihku pissistelyä ton kuvan kanssa kyllä -p

    VastaaPoista
  2. ja nyt kun tän luin nii pakko todetta että ei juma millanen ihminen sanoo pikkulapsosilleen tollain. noh aina ei voi olla hyvä päivä.

    VastaaPoista
  3. Aika... kivasti juu sanoi näemmä.
    Mulle jäis kyl ikuiset traumat jos oma isäni noi tekis, pelkään jo sillo hurjast ku se vaa tuijottaa ja mutisee omiaan hiljaa äkäsenä :P

    Nooh toivottavasti tollai ei toiste käy...

    VastaaPoista
  4. Uuh, aika kammottavaa, varsinkin itellä on hyvät välit faijaan. tosin, miekii olisin huutanu noin sille takas, et sillai... Tollasen jälkeen ei kyllä aika varmana tee ees mieli jäädä himaan, luulemma.

    VastaaPoista