torstai 8. lokakuuta 2009

The Gentlemens Show ja muuta

Hei taas!

Minnuu ei kyl nyt yhtään kiinnostais kirjoittaa, mutta kirjoitanpas kuitenkin.

Eli oltiin tuossa hetki sitten Kannunkulmassa (eli baarissa) katsomassa Gentlemens show:ta ja oli aikas jännää. Vois sanoa että se siitä miun absolutismista. Mutta olen yhä sitä mieltä että alkoholi maistuu pahalle. Kyllä mutta siis niin mistähän mun pitikin selittää? Aivan aloitetaan vaikka alusta (johdonmukaisuus kunnian!)

Niih eli ilta alkoi kun lähdin 21 paikkeilla kotoa kävelemään kohti Kannua, ja olin jo silloin myöhässä :D. Mulle pidettiin himee kyselitunti siitä mihin meen ja kuinpa pitkäks aikaa ja miten tuun kotiin ja enhän juo itteeni känniin jne. jne. Lähtö siis vääähän myöhästyi. Sitten nopeasti käppäilin paikanpäälle ja mentiin yhdessä Iskun ja Katjan kanssa sisälle. Katjalta ei kysytty henkkareita mutta multa ja Iskult kyllä. Reilu meininki :D.
Sisällä sitten mentiin tiskille ja meille tumpattiin käteen siiderit jokaiselle ja ilmoitettiin että Katjan vahemmat, jotka istu siel yhessä nurkassa, oli jo maksaneet meille lasilliset :D. Käytiin kiittä niitä vanhempii ja ne onnitteli minnuu ja mentiin sitten istumaan tanssilatian etteen nojailee kaiteesen ja siemailee juomiamme :D. Maistu eka ihan pirun pahalta mutta kyl siihen makuun pikkuhiljaa tottui.

Istuskeltiin ja juteltiin ja naurettiin ja sitten siihen mun viereen tuli joku paksu ruma ukkeli istuksii ja Katja huomas että se katteli meitä... Ja sitten se alko tulee epämukavan lähelle ja mie vaan koetin olla välittämätä ja siirtyy kauemmas... Noh kyl sitäkin kesti :D. Ei sentään alkanut mokoma vihjailemaan mitään. Sillon olisin kyl saanu tarpeekseni. Mutta sitten hengailtiin siinä ja katseltiin kun muut tanssi. Oli aika hhekeetä tuijotella vaaan jotain tyttöjen takamuksia :D. Mullakin hienot huvit ;). Ja tota sitten vietettiin se kolme tuntia hengaillen ja yrittäen jutella sen musan yli. DJ piti musan kamalan kovalla niin ei kuullu muiden puhetta.

Klo puoli yksi alkoi sittne esitys ja se oli aika viehättävä kahden miehen show :D. Ei pahan näkösiä miehiä vaikka ei niillä kyllä paljoa mitään varsinaista näytettävää musta loppujen lopuksi ollut. Tanssahteli siinä ympäriinsä ja hyvin niiden lantiot liikui kyl :D. Sittne kun ne oli palomiesasuistan riisuutunut ja tanssinut kahdelle tytölle sylitanssia vähäsen niin tuli tauko ja ne päästi lavalle Miss Karman eli naisstripparin... Noh se esitys olikiinnostava. Sen ilmeet oli kyllä aika jänniä ja niitä tuli katseltua sittne kaikkein eniten :D. Siltähän lähti sen esityksen aikana kaikki kuteet (saappaita lukuun ottamatta) pois ja ei ehkä ihan huvittanut tarkemmin katella. Mutta kyl sekin esitys meneteli.

OLi sitten hetkinen aikaa taas tanssia ja olis voinu men mut ei viittiny. Siemailtiin siin sitten breezereitä ja ooteltiin et ohjelma jatkus. Katselin kun vanha luokkalainen Faruk tanssahteli ja sitten tuijottelin myös sen yhdn tytön persettä :D. Ja se vanha ukkeli vähän yritti tehä tuttavuutta. Mut en ollu huomaavinani.

Sitten tuli uusi esitys ja nyt niillä oli smokkitakit jne ja ne tanssi siin ja sylitanssi taas ja vetäs sitten kaiken pois päältä. Hilluksi siel sellasis mustisa lipuissa ja vähän vilauttelikin... Ja niiden esityksen jälkeen esiintyi viel "loppusoolona" Miss Karma. Mua käskettiin vetämään juomani loppuun (olin ehkä vähän alle puolen välin päässy) et päästään lähtemään :D. Katja ja Isku sitten auttoi minnuu sen lipittelys ja lähettiin pois.

Kotio oli kiva kävelä ja tähdet oli kauniita. Oli ehkä hieman sumuinen olo, mutta kävelin suoraan enkä tunne olevani mitenkään ns. erilaisel pääl...

Ja nyt sitten pitäs men nukkumaan vaan, jotta voisin herää aamulla kuudelta suihkuun kolmen tunnin unien jälkeen ja kouluun tekee matikan koetta. En salee tuu pääsemään läpi mut et se mitään. Sitten treffeille Lassin kanssa ja katsotaan mität tuleman pitää ^^.

Jooooten tässä nyt suht lyhyt selostus illasta ja ehkä joskus uudelleen. En kyl taas hetkeen halua alkohla juoda. Ei se ole niin ihmeellistä, ihan hyvin pärjää limukoilla :D.

Hyvää yötä, kauniita unia kaikki <3!

1 kommentti: