tiistai 18. elokuuta 2009

Kopiointia :D

08:19 Aamublogi nro. 33 Koulu alkaa :O OMG OMG OMG
Jooh tota, jaksoinpas taas vaihteeksi tulla aamusella kirjoittelemaan. Ensin meinasin mennä ihan oikeaan blogiin kirjoittelemaan, mutta sittne muistin että nythän on aamu ja päätin tehdä alkuperäisen tänne ja sitten kopioida täältä blogiin :D. Ihan vain että ihmiset voisivat todeta jo lukeneensa tämän ennestään :).

Mutta koulu siis alkaa tänään taas ja lähteä pitäisi sillä mallilla, että isi heittää siskon ja mut miun entisen yläkouluni Keski-Espoon (kirjoitin eka Epsoon) koulun luo ja sieltä sitten minun tulisi etsiä tyttöselle oikea luokka johon mennä... Ei ole helppo tehtävä, kun en edes muista mistä ne luokat sai tietoonsa (saattaa olla vaikkapa lappunen ovessa :D). Mutta onneksi oma kouluni alkaa vasta 10:00 joten ehdin hyvin kävellä Kunkulle :D. Ehkä jopa yhytän Iskun siinä matkalla :P.

Oli miten oli, minua jännittää taas vaihteeksi kovin koulun aloitus :D. On vähän vaikeaa keskittyä ja tuo syöminen ei ala hyvin, tässä minun "pidättäytymiseni" (noku ei se diettikään ole, eikä karkki- tai herkkulakko) alkuvaiheessa. Katsoin viinirypälettä enkä kyllä uskalatanut laittaa suuhun. Sen verta kuvotti. Mutta ehkä sitä saisi jotain haukattu ennen kuin pitää lähteä kärsimään koulun penkille (mehän siis emme kaikki osaa vielä koulun järjestyssääntöjä ulkoa, niin niitä täytyy kerrata koko päivä). Tosin nyt kun oletan että saatan ehtiä jotain haukkaamaan, astuu voimaan luonnonlaki joka määrää, etten ehi. Niin se aina on mennyt ja tulee aina menemään :D.

MUA JÄNNITTÄÄ, kai kaikki sen nyt ymmärtää :D. En ainakaan eilen sekoillu kamalasti, kun en ajatellut selkeästi (yritin keskittyä meseen ja leffaan ja kaikkeen muuhun jännitykseni lomassa, hyvä että edes tiesin kelle puhuin :P). Mutta kiitos kaikille jotka kestivät ja ymmäsivät :).

Nyt voisi olla hyvä aika aloittaa pakkaaminen ja sellainen :D. Ehkä sitten voisi jäädä hetki rauhoittumiseen ^^.

Heippodei kaikki, ehkä nyt nämä aamublogit taas yleistyy (Katjulin suureksi iloksi, eikös niin ;))!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti