tiistai 4. maaliskuuta 2014

Blues - Ässät Ladies' Hockey Night


Käytiin eilen katsomassa Blues - Ässät lätkäpeliä kun Barona-areenalla oli menossa Ladies Hockey Night ja sieltä piti saada Fazerin suklaanäytteitä ja ruusuja ja kaikkea kivaa. Ei saatu suklaata, saamarin juksumaakarit siellä, mutta saatiin ruusut ja koska heräsin tänään totaaliseen "tästä päivästä ei näillä näkymin tuu yhtään mitään" nii päätin samantien kiertää ton olotilan ja postaa eilen suunnittelemani päivityksen eli tämän :)

Ja kuinka sopivasti netistä löyty toi ottelumainos mun lempparin eli Pöystin pärställä, hyvä BLUES! Voitettiin muuten 1-0 (edit, voitettiin 2-0!!!)

Aivan, ja saatiin kanssa ruusut, päätin siis ottaa siitä kauniin kuvan (ps. viisi minuuttia kouluunlähtöön) ja postata sen tänne, jotta kaikki voi ihailla mun kuvaus- ja muokkaustaitoja.


Eikös olekin nätti, kerranki sain otettua kuvia ennen ku mokoma menee ja kuolee :(

Tänään on tiedossa kiiruhtaminen kouluun tekee näyttötehtävä loppuun, sieltä kotiin suihkuun ja pukemaan jotain kivampaa päälle, ajasta riippuen hääräilemään muutakin ja puol viis lähtö Hyvinkäälle (poimin eka Katjan mukaan Kunkun hotellilta) Willa-kauppakeskukseen shoppailemaan (mulla ei oo rahaa kyl) ja kuuntelemaan Madcraftin akkarikeikkaa, siitä tulee ehottomasti/toivottavasti ja saadaan kivoja kuvia ja hyvää matskuu blogimerkintään :)

Kyl mut nyt pitää lähteä kouluun (aka pitäs lähtee ulos ovesta), joten alan pakkaa ja pukee ulkovaatteita päälle, PAIPAI

1 kommentti: