sunnuntai 23. joulukuuta 2012

8.-9. joulukuuta, JOENSUU

Halipatsuippaa, kirikiri!

Lähettiin aamutuimaan ajelemaan kohti kaunista Joensuuta. Ajomatka oli mukavat 4-5 tunti kun ottaa huomioon pysähdykset ja taukomussuttelut.

Hotelliin ku päästiin nii ekana huomataan ettei varausta löydy sitten mistään, kerranki ku ei tulosteta mitään dokumentteja todisteeks nii heti homma kusee ja niitä tarvittas :D Ei siinä mitään, varattiin ja maksettiin uus huone ja kotiuduttiin oikeen muksasti. Käytiin shoppailemassa, kaupat meni turhan aikasin kiinni ja vaatteiden vaihdon jälkeen lähettiin hulluina kiltteinä tyttöinä lenkille.

Hävyttömistä patsaista piti ottaa kuva :)
Siellä oli Joensuun teatteriravintola siinä niin....

Joensuun kirkko
Käytiin moikkaamassa Katjan mummia jossain kuusessa ja sitten harrastettiin vähän kulttuuria ja käytiin kuvaamassa kirkkoa, kaunis kapistus oli.

Hotelliin Subin kautta ja alettiin valmistautuu iltaan

Saatiin jopa valmistauduttua kaiken sen kuvaamisen keskellä :D

 Keikka oli aika möh kun pojat juksutti esiintymissuunnan ja kahteltiin niiden peppusia koko keikan ajan, ei ollu muksaa, mutta olihan sekin uusi kokemus... Keikan jälkeen käytiin kuvauttamassa ittemme jääpala-automaatin kanssa ja muutenvaan, oli jännää.
Damdam Olen Katja Jääpalakupin kanssa
Typerä kuva ei käänny oikein päin o.o
Aamiaisella istuttiin sitten vaan tunti, tavaksi on jo tullu possuttaa se pari tuntia, nyt ei tarttenu, vaikka aamiainen onkin päivän tärkein ja ainoa ateria!
DONITSEJA, NAM

Lähettiin aikalailla aamiaisen jälkeen heti, kamat vikkelään kasaan ja menoks. Autossa oli tottakai pakko kuvailla sekä mun että Katjan :D Haluan myös huomauttaa, että meinattiin ihan vahingossa pysähtyä samalle levähdyspaikalle ku Hunksit, mutta ei sitten pysähdyttykään, hups...
Komeet poset
Taidetta by Katja
Ilmeet aina kohillaan :D
Lisää taidetta

Se oli sellanen reissu, ehkä joskus uusiks?

Takautuva joulukalenteri kiittää ja kuittaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti