maanantai 3. joulukuuta 2012

2. joulukuuta, HELUNOINTIA!

(HUPS, kuvatila loppu, ei siis kuvia)
Heipsankeipsan näin 3. joulukuun päivän puolelta, ajattelin, että tässä kun nyt kuitenkin perseelläni istun niin yhtä hyvin voisin kirjoittaa pari luukkua lisää...

Siispä näin, tokana joulukuun kauniina päivänä, hyvät lukijat, paistoi aurinko. Siitä en ottanut yhtään kuvaa, ihan turha ilmiö sellainen.  Sen sijaan otin kuvan joulukalenterista.

Ja sitten lähettiin 12 maissa Katjan kanssa kaupan kautta Nestoriin viettämään seurakunnan Helunoiden kanssa pikkujouluja. Possutettiin joulunamusia, herkkuja ja mun tapauksessa Bonaquaa, oon kiltti tyttö.

Tehtiin myös joulukortteja, kerrankin sain aikaan monta hienoa tekelettä. Nää varmaan sitten lähtee sukulaisille, en oo koskaan ennen jaellu joulukortteja, mutta olis sitten seki eka kerta.

Meillä oli ylevä suunnitelma lähteä lenkille, mutta pimeä ja kylmä yllätti, joten päätettiin sen sijaan hankkia vähän maitoa suklaamoussea varten ja heittää skumppa pihalle jäähtymään. Iltapalaks olikin sitten nachoja, suklaamoussea ja skumppaa. Sen kera Criminal Mindsia, ai että mitä hemmottelua :)

Oltiin tosi hurjia ja leikittiin hieman hippaa olkkarista kellariin, ulos keittiöstä ja takas olkkariin. Oli hehkeetä xD Sitten pompittiin vähän sohvalla ja jatkettiin röhnäämistä. Oli siinä kuitenkin liikkumista kerrakseen. Ollaan ihan pentuja aina välillä.

Näin siis toinen päivä :) Olkaas kilttejä tonttuja kaikki tontut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti