tiistai 30. lokakuuta 2012

Päivä 8 – Se hetki

Aika paha, tulee heti ainakin kolme juttuu noin niiku ekana mieleen...

Ekana tulee mieleen ensisuudelma, joka oli sellanen pieni pusu kesken Aliaksen Klaxin lujiksessa :). Sitä tuskin tajus, mutta jäi aika hyvin mieleen sellanen pieni tunne vatsanpohjassa :))

Toisesta ei puhuta ;) mutta kolmas tuli sitten niiku viimesimpänä "suurena" hetkenä mieleen. Oltiin katsomassa Hunkseja Vantaan Shamrockissa ja keikka oli aika pysäyttävä kokemus ^^ Oli jotenkin harvinaisen lämmin meininki ja kaikki meni ihan lähes putkeen :D Keikka oli jotenki tosi intiimi ja sellanen et pojat oli oikeen läsnä siin hommassa ja jotenki harvinaisen positiivinen homma... Mutta siis se keikka jotenki tuli mieleen kolmantena kun katoin tota otsikkoa, jotku keikalla olleet varmaan tietää miksi toi oikeestaan tuli mieleen ;)

Mutta nyt ku oli tosta keikasta puhe niin voisin lisää tänne kuvan sieltä:
Siellä (vasemmalta oikeelle) edessä minä, Katja ja Isku ja sitten pojat siel takana Sauli, Joel, Antti ja Ville ♥
Ja sitten kanssa biisi, joka on uinu meidän sydämiin on Purple Rain from Prince (jos joku arvas, että nyt on kyseessä Hunks-biisi nii kovin hyvin arvattu) ja kyllä me kiljuttiin xD Mutta siis pointti nyt siinä että mä haluan jakaa tän varsin koskettavan ja mahtavan biisin teiän kaikkien kanssa!

PRINCE - PURPLE RAIN



 Näihin tuuliin ja tunnelmiin mä jätän teidät nauttimaan herkästä musiikista ja painun itse lenkille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti