keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Dillon Chicken Caesar -salaatti (:

Noni, kerron siis kahesta päivästä... Alotetaan sunnuntaista jolloin käytiin ostamassa vähän lahjoja minä, Isku ja Katja. Mie sain ainakin suunnilleen kaikki lahjat ostettua ja muutki osteli kaikkea kivaa. Oli hauskaa kanssa kun ajoin ekaa kertaa kunnon parkkihalliin ja oli se aika sekavaa... Yrittää nyt löytää parkkipaikkaa Sellosta ruuhka-aikaan kun ei tunne paikkoja ollenkaan; mutta me selvittiin hengissä ja onnistuttiin jopa löytämään kotiinkin :).
Sitten minä tahdoin ruokaa ja me mentiin Dilloon päivälliselle.
Silmänruokaa oli tarjolla ja mä päätin tilaa Chicken caesar -salaatin, joka osoittautu sitten koostumaan pariloidusta kanasta salaattipedillä (salaattia, pekonia(!?), parmesaanijuustoa, leipäkuutioita ja kastiketta). Oli toooosi namia, heti kun saatiin ne ruoat. Noi toiset otti pizzaa, oliskohan ollu Katjalle kinkku-ananas ja Iskulle tonnikala-herkkusieni :). Iskun pizza ainakin oli herkullista ;).
Ja Katjahan ei hajoile...
...ja Isku odottelee innoissaan ruokia.
Hommahan meni silleen, että Kilinä-herra ei huomannu että haluttin syödäkin ja ku aika kulu nii mie kävin nälkäseks ja marssin sitten tiskille ja pokkana totesin että "Kun sä et kerta tullu tonne nii mein oli pakko tulla tänne, et me haluttas niiku syödä..." Jätkän ilme oli kyl näkemisen arvoinen ja se pahoitteli tosi paljon, että se ei ollu huomannu et haluttas syödäkin ^^. Ei sille voi olla kärttyinen... Sit ku se toi mein ruoat niin totes jotain tyliin "hyvää herkutteluhetkeä" tjn. Oli kyllä hihitys kovin lähellä.

Saatiin syötyä (mun lautanen on taas puhtain :O)
Aivan, reissu oli muutenkin kovin hilpeä, Katja ja Isku pelas palloa mun kännykän suojapussilla (Ihaa parka) ja kerrattiin taas vanhoja tapoja tekemällä kauniita asetelmia Kilinän iloksi :) Aika paljon me sitten hihitettiin kyl juu :D
Kauniisti pillit siinä niin
Ja havainnollistus mein taiteesta (huomatkaa solmittu verkkomelonin kuori)
Kännypussukka päätti jäädä tolppaan kiinni ja siitäkö ilo irtos xD
Aivan, ja nyt sitten tiistaina oli tööööitä ja töistä Katjalle ja sieltä kauppaan ja kaupasta Dilloon, minä nimittäin tahdoin lisää tota salaattia... JA nyt jopa tajusin ottaa siitä herkusta kuvan, enne kuin pistin koko komeuden poskeeni.
Ehin tosin jo syödä sen verkkomelonin viipaleen (yäk)
Katjakin otti mun kanssa salaattia ja ihan namia oli. Sunnuntaina oli ollu vähän enemmän sitä salaattia kun Kilinä kai vähän hyvitteli sitä et jouduttiin odottamaan, nyt sitä salaattia tuntu olevan kovin vähän... Ja se oli aika ikävinä pikku suikaleina, hankalaa syödä ja silleen... Mut Katja keksi hienon heiton, nimittäin ku mie sanoin että sunnuntaina oli ollu paljon enemmän ruokaa nii Katja totes: "Nii, silmänruokaa nimittäin". Mahti heitto, täytyy myöntää :P
Ja Katja on oikein happy täh syödessään :D
 Noni, kivakiittiheimoi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti