lauantai 6. helmikuuta 2010

Terkkuja ja The Used

Tästä tulee melkoisen lyhyt tällä kertaa... Aattelin vaan jakaa hieman taas itseäni täällä ja kertoa, että olisin halunnu jakaa tein kanssa kivan biisin The Usedilta. Tää kyseinen kappale olis ollu Devil besides you, mutta koska tota biisiä ei tunnu löytyvän Youtubesta niin mie en voi sitä tänne pistää :(.

Nyt vaan toi biisi tuntu niin huvittavalta ku osas olla niiiin osuva ku olla ja vaan voi (huoma hyvä kieli, nami nami).
Yleensä ku mulla on epämääräisen negatiivinen olo nii kuuntelen The Usedia. Muutenki jos vituttaa ja on paha olla ja tällästä nii tollainen "karjutaan keuhkot pihalle" musiikki on aika toimiva ratkaisu. Toisaalta Bertin ääni on niin ihana, että tän kuunteleminen on suoranainen nautinto ^^. Kunpa ne tulis Suomeen, olis tosi kiva päästä kattoo The Usedia, vaikka onhan se kiva päästä katsomaan Billy Talentiakin tossa maanantaina :).

Mut siis ton Devil besides you:n kertosäe menee suunnilleen näin:

So nice to meet you
I see right through that smile so in other words
So nice to meet you
I hope I never see your face again


Tosta toisesta säkeestä en oikeen tiiä, mutta muuten ei vois mennä kovin paljoa osuvammin, kiitos.

PS. Jos pystytte jostain kuuntelemaan tai ylipäätänsä löytämään ton biisin, nin tehkää niin ihmeessä... Hieno biisi tuo on kokonaisuudessaan ja kuulostaa pirun hyvältä (:

1 kommentti:

  1. ELISA PÄTKÄNEN!! HAHAAA joo keksin sen just äsken, kuitenkin voisitko päivittää sun blogrollia sen verran, et mun blogi ei ois vanhalla url:llä. tällä hetkel se menee iitupunk.blogspot.com. jota ei ole enää olemassa. koska all u know its IIAHFORNOW.blogspot.com

    -iiah

    VastaaPoista