sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Syntymäpäivät on niin mukavia <3

Ja tääl taas :). Oon taas alkanu päivittää hieman useammin, ja kaiken fiksun sanottavna määrä on vähentynyt huomattavasti sen myötä ;). Mutta tuskin se ketään haittaa vai mitä.

Kyl mut tänään aattelin vähän kerätä kokoon kaikkee mitä olenkaan saanut tässä muutman kuun aikana synttärilahjoja. Täytin siis 18 tuossa 3. lokakuuta ja sen jälkeen on lahjoja virrannut loputtomana virtaina (ainakin niitä on tullut tuon merkkipäivän jälkeenkin).

Tuossa olisi kokonaisuutena kaikki lahjani (pyydän anteeksi jos olen unotanut jotain). Kuva ei ole maailman paras (otettu keskellä yötä väsyneessä mielentilassa), mutta kelpaa hyvin esittelemään nuita kauheuksia :D.
Ihmiset on viettäny huomattavan määrän aikaa aikuisviihdeliikkeissä :D. Ainakin siitä päätellen mitä kaikkea olen saanut :D.

Katjan ja Iskun lahja tässä näin aiheutti suurimmat naurut näistä kaikista xD.
Siinä meillä on tuollaiseen söpöön blingbling-norsupussiin pakattuna olleet kamasutravessapaperia (SIIS WOOT)ihan tuol takana piilossa, tollasene hehkeeseen pahvitötsään pakattu tuttipullo (jokainen varmasti näkee millainen xD) ja aivan hurmaava ihan täydellisesti mua kuvaava kortti! Nämä kaikki sain siis tuossa jokin aika sitten (?) kesken koulupäivää :). Sain silloin 3.10. tuon vihreän rasian, joka sisältää ööh *tarkistaa* "3 sileää ja vahvaa kondomia"... Tuo on siis joku Love-Box ja nuiden mielestä tulee tarpeeseen o.O???
Kyl tuollaisia siis Katjalta ja Iskulta :D. Tuo vessapaperi on kyllä vähän että missä hemmetissä mie sitä voin käyttää :D:D Mutta muuten aivan mahtava keksintö xD.

Kessulta sain tuossa ekassa kuvassa takana olleet kaksi taulua :). En ite osais tuollasta jälkeä saada aikaan, kiitos siis siitä, että joku muu onnistuu miun puolesta ^^.

Kyl ja sitten viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on Nannan lahja miulle. Sain sen viime perjantaina :D. Avasin lahjan varmuuden vuoksi ulkoja ja ensimmäinen asia, jonka näin oli ananaspurkki :D. Niitä oli siis kaksi. Toisena näin BANAANIN (???), joka ei nyt ole tuossa kuvassa... Siel oli samassa paketissa myös tuollainen paketti PENISpastaa xD. Voin niin kuvitella itseni syömässä tuota o.O. Siel oli hmm tuota mums mums suklaata jota en voi syödä kun olen lakossa... Kyl ja sitten vielä kokonaiset 5 erimakuista kortsua :D. Näyttäs olevan mansikkaa, appelssini, omena, suklaaja tuollainen joku random sico... Kyl mut aika hyvin repesin tätäkin lahjaa tutkaillessa xD. Kiitos siitä siis :D.

Kyl tälläisiä lahjoja mie siis sain kun täytin 18 vuotta! Aika nerokkaita omalla erittäin kierolla tavallaan... Toivittavasti en ole unohtanut mitään, mutta jos olen niin pyydän anteeksi ja toivon, että joku korjaa silloin erehdykseni :D. Eritäisesti repeilin kortsuille (kiitti hei vaan, ei kukaan muu mein porukasta ole sellaisia kai saanu, vai onko? en muista... Joka tapauksessa, ei ne kuitenkaan ole nyt niin ajankohtaisia xD), sille vessapaperille ja pastalle :D. JA tottakai sille banaanille xD.

Kiitos kaikille viel ja se tästä merkinnästä :D. Heippodei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti