maanantai 9. marraskuuta 2009

Halloween @ Iiah ^^

Tänään aattelin vähän kertoilla tuosta toissaviikkoisesta Halloween-leffaillasta Iitulla... Mulla oli kamera mukana ja sain otettua muutami kuvia :). Pyydän jo nyt anteeksi siis niiltä, jotka ei oikeasti haluaisi kuviaan julkaistavan, mutta julkaisen kuitenkin (kyl nyt puhutaan Annasta, mutta en voi vastustaa kiusausta, kun niin tyksin tuosta yhestä kuvasta...). Mie linkkaan tän blogin niille, jotka ei tätä seuraa itsekseen ja otan syyt niskoilleni (ja poistan kyl kuvan jos se oikeasti niin kamalasti häiritsee, että on kuva netissä ;).

Mutta siis alun puollustuspuheeni jälkeen voinkin aloittaa itse aiheesta :D.
Eli minäpä neropattin en itse The päivänäkään tiennyt miksi pukeutua. Olihan mulla paljon vaihtoehtoja, mutta mikään ei oikeen kunnolla miellyttänyt ja mihinkään ei ollut täydellistä mua tyydyttävää asukokonaisuutta... Joten vaivauduin tuntia ennen lähtöä suihkuun ja tukka märkänä istuuduin koneeni ääreen ja tajusin tilanteen oikean laidan: "PERKELE MULLAHAN EI OLE ASUA MIHIN PUKEUTUA"! Joten huusin tuulikin paikalle mitä pikimmin ja käskin sitä keksii mulle asun ja meikkaamaan mut.

Tuulikki sitten saapui ja totes heti, että hää tekee mulle samat ku itelleen sen viikon perjantaina kun heillä oli koulussa halloween-teema... Eli päädyttiin siihen, että heitin Wanhojen pukuni päälle ja Tytti vetäs naamani puuterilla, laitettiin mulle ripsarit ja luomiin ja huuliin meikit... ja tottakai kajaalia silmiin... Sitten se vetäskajaalilla mun suupielistä viivat ja vähän ku tikit... Ja punasta kasvomaalia siihen viel vereks... Ite sitä vähän epäilin, mutta ihan ok sekin oli :P.

Sain isiltä kyydin Lintulle, mistä oli määrä lähteä sitten Lintun kyydillä Iitulle. Viime minuuttiin asti Tytti meikkas mua, teki kaulaankin tikityksen ja sitten nopeasti heitin laukkuun kaiken käsiin osuvan ja kiiruhdin autolle ja sieltä Lintulle. Oli jotenkin ylipukeutunut olo kun Lintun asu rajoittu sen prom-mekkoon ja hiusten laittoon... Miusta siis aina perus Lintua :D. Nätiltä se kyl näytti kuten tulette huomaamaan. Corey taas omien sanojensa mukaan esitti lumilautailijaa. En voinu ku naurahtaa sille xD.

Lintulta lähdettiin sitten lopulta ja mentiin oliskohan ollut Nesteen kautta Iitulle viimein... Iitulla oli jotain kasvotököttii, sellasta valkoista ja vietinkin ekan vartin kylppärissä sitä levitellen naamalleni :D. Sen jälkeen asuni oli kaikissa nahkatakeissaan ja meikeissään tämän näköinen: Kuten kaikki voivat huomata, Corey osti OLUTTA :D. Maistoin sitä ja oli aivan yhtä pahaa kuin aina ennenkin. Tais mun ilme maistaessani naurattaa Coreyy mut ei se mitään. Ollaan todella tyylikään näköisiä tossa kuvassa ja siis miehän olen just puraisemassa jotain fanipalaa :D. Ihku ilme meillä kaikilla :).

Kyl, tuo on otettu jostain päin iltaa, oltiin jo katsottu eka leffa... Sellainen ku The Eye. Uusin versio onneksi... en ite olis uskaltanu katsoa niitä muita, hyvä kun ton uskals katsoa. Siksi mulla siis on lasit päässä, ne kun ei oikeen sovi asuun JA ne ei siihen kuulukaan... Ketuttaa ku tuo on melkeen ainoa kuva musta koko illalta (Noore otti musta ja Iitusta kaks kuvaa mut kummatkaan ei kuulemma onnistunu, eikä ulla sen puoleen ole niitä hallussani)... Eli siis sen siitä saa kun on ite kameran varressa...
Katsottii siis se The Eye ja pidettiin sen jälkeen juttelutaukoa... Juteltiin ja sellasta kaikenlaista... Iitu ja Anna piti huolen musiikkipuolesta: Ne soitti meille kaikkea kivaa, sellasta iloista :). Anna oli pukeutunu aaveeks ja sillä oli mitä ihanimmat mustat piilarit <3. Sen katse oli vaan jotain niin söpöä, mutta sitä ei tässä nyt näy... Yritin ottaa kuvan, mikä olis mahollisimman neutraali :). Toivottavasti tuo ei ole muka niin kamala... Iitu sitten taas oli pukeutunu oliskohan ollu Liisa Ihmemaassa sarjan (se on) joksikin henkilöksi... Jotain se selittä siinä ku kysyin niin Johnny Deppistä... En kuitenkaan sittne kai kuunnellut kunnolal tai en vain muista, kumpikin hyviä vaihtoehtoja...

Kyl, sit mie kuvailin ympäriinsä ja Corey ainakin tyksi tosi kovasti siitä, kuten näkyy...

Ja sain muutaman todella söpö kuvan Nooresta <3. Tässä olis yksi, jossa se on Martinin kanssa ^^: Martin oli JARR Piraatti ja kovin toi esille sitä rooliaan... Noore taas oli jonkinlainen kotihengetär (<3) ja tyksin noista huulista paljon :). Ne on niin kivat ;). On se martinkin kivan näköinen ei siin mitään :D. Söpö pari kaikenkaikkiaan ;).

Pareista puheen ollen, pelattiin pullon pyöritystä ja kyseltiin kaikkii hehkeitä kysymyksiä... Kuvitelkaa ryhmä, joka tietää jo valmiiks kaiken mahollisen ja jos ei tiiä niin ei koe ees tarpeelliseksi saada tietoonsakaan... Joten aluksi oli vaikeaa keksiä kysymyksiä... Eka en tosin ees ollu pelissä mukana vaan puhuin mukavia COreyn kanssa... Toruin sitä kun mokoma oli menny HYPPÄÄMÄÄN JÄRVEEN, SE MOKOMA! Noore oli ollu mukana, eikä ollu saanu estettyä... Lintu oli ollu tosi vihanen siitä, mut noh en ihmetele... Kyl seki asia ratkes ja puhuttiin vähän Coreyn lapsuudesta. Raukka parka, toivottavasti se jää Suomeen asumaan, mukava heppu ^^.
Niih mut siit pelistä... Kysymykset meni sit ku tulin mukaan niin siihen suuntaan et "jos olisit vastakkaista sukupuolta niin kenet iskisit mieluiten baarissa" jne. Erittäin kehittävää siis... Oli kyl hauskaakin.

Ilta alko painua mailleen ja Anni meni enne pullon pyöritystä jo nukkumaan... Sitä kai vitutti tjn. Me laitettiin viel pyörimään sellainen leffa ku Parfyymi ja se oli muutne aika hyä leffa... Ehkä hieman sairas, mutta kiva (tuossa vaiheessa muuten oli Anni viel hereil, ton leffan jälkeen se meni nukkumaan, mie niin osaan :D) ja vika leffa lähti pyörimään ku porukka vetäyty yöpuulle... Mie ja Anna katottiin Kadotettujen kuningatar ja mie nukahin siin sit sohvalle sen jälkeen ku olin patistanu Coreyn nukkumaan pois lattialta Lintun viereen. Corey oli sitä mieltä että ku nainen on vihainen, niin miehen on koiran tavoin mentävänurkkaan oottaa, paha ilma menee ohi... En ollu kovin samaa mieltä ja lopulta poju ihan omata päätöksestä viel meni sinne Lintun luokse :) Kyl niistä vielä hyvä pari tulee ^^. Ja onhan ne jo nyt...

Kyl mut aamulla sitten herttiin kaameseen kapulaan! Noh ei :D Mut miulla oli jotain ihmeen naarmuja käsivarressa enkä yhtään muista mistä ne tuli O.o Ja koko päivän oli kamala päänsärky :(. Mutta kaiken kaikkiaan oli hienot pippalot! Kiitti kaikille niistä nin jälkikäteen!

"Ja se oli tarina mein halloweenparteista..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti