sunnuntai 1. elokuuta 2010

Sunnuntaijuopot

Noni, nyt tulee pari kivaa päivitystä (ihan vaan, koska mulla sattuu olemaan kivoja kuvia ;) ja ihan vaan selvyydeksi (ja koska on selvempää lukee kolme pientä juttuu ku yyyks pitkä :P).

Noni, mie alotan tuosta viime sunnuntaista (viikko siitäkin, ollaanpa me dokuja). Me oltiin minä, Katja ja Isku Dillossa hätäHUNKSkokouksessa, koska meille oli tullu mutkia matkaan suunnitelmissa. Kuka keksii päästää paikan nurin just sillon ku HUNKSien pitäs esiintyy siel!

Isku piirs meille paperin läpi hienon vyötiäisen :) Ja koska sillä ei ollu eka toista kättä nii keksin et senhän voi piirtää samalla tavalla ku toisenki käden (tajusko kukaan???). Non kuitenki, nyt se käsi on vähän hassusti vinksallaan ;)

Ja otti Vyötiäisestä kuvanki...

Ja koska ihan kaikkien oli pakko ottaa kuvia siitä kuvasta nii otettiin myös toisistamme :D. Tyksin Katjun ilmeestä ;) Huomatkaa myös tuo iso lasipino Katjan vieressä, oli siinä Kilinällä naurussa pidättelemistä xD

Noh, otin sit ittestänikin kuva, Katjaa en ihan saanu kuvaan mahtumaan :O

Jotenki kummasti me päädytään aina Kilinän aikana leikkimään lautasliinoilla :D. Vyötiäinen sai tekstin...

... ja eräs toinen lautasliina sai kasvot; eiks oo hotit ^^ Pankaa merkille kuinka papru on kyhätty pilliviritelmän päälle :D Kilinä vaan ei voinu olla repeemättä ton nähdessään xD "Jahas, vai että tällästä".

Noh meillä oli hauskaa eikä poistutukaan enne ku puol kakstoista :) Kotiin oli kiva kävellä ku oli niiiin lämmintä ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti