keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Animecon

Hey tulin hieman päivittelemään tässä näin... En olekaan pitkään aikaan kirjoitellut mitään :).

Meillä oli siis viikonloppuna animecon. Oltiin siellä perjantaina porukalla: Anni, mie, Henkka, Joni, Nanna, Eetu, Jaakko ja Kessu. Mukana oli myös miun siskot ja äiti... Ja sitten tavattiin paljon tuttuja kuten Itunhippi, joka liittyi sitten aina välillä meidän humaavana seuraamme :D. Oli kivaa silloin. Olin itse pukeutunut wanhojenasuuni ja mm. tekoripsiin ---> eli aika mahti näky (vai mitä). Oli hieman hassu fiilis mutta hyvin se meni.
Lauantaina meillä vähän ryhmän muoto muuttui, mutta oli yhä hauskaa ja Kessu valitteli sitä kuinka unohdin sen kaksi (?) kertaa. Olin taas vaihteeksi vaihtanut asua ja lyhentänyt hameen polviin asti :D. Pääsin keimailemaan ympäriinsä. Ikävä kyllä sekin päivä loppui viimein ja alkoi sunnuntain.
Sunnuntaina ei oikein tehty mitään, mutta istuskeltiin paljon nurmikolla ja otettiin aurinkoa ^^. Raahattiin sitten Henkka käsiraudoista (anni kytki mut kiinni Henkkaa käsiraudoilla O.o) Annille ja saatiin se jäämään Annile yöksi, vaikka sen vanhemmat kiristi sitä (kovin huonosti). Saatettiin siinä sitten keskellä yötä Kessu vielä keskusouiston läpi kotiin kun viimeinen bussi oli mennyt ja suunniteltiin kaikkea erittäin häröä :D. Ei ollut jännää ei.
Pupusten toimesta tuli kai otettua jotain kuviakin conista, mutta minulla ei niitä ole... Ehkä saan jostain sellaisia käsiini... Mutta joku otti kännykälläni kuvan miusta ja Henkasta ja siitä kuvasta tulikin ihan mukiinmenenvä... Tosin näytän siltä kuin olisin jotain pilveä poltellyt :D.


Nyt sitten olen lähdössä Annin ja Annan (siskoni) kanssa katsomaan leffaa The Hangover. Jännittää hieman että saako Anna siitä jotain traumoja mutta ei se mitään... Kaiken se tulee kuitenkin joskus näkemään.
Lueskellut olen kokopäivän sellaista sarjakuvaa kuin Sinfest Ja sitä kannattaa ajan kuluksi vaikka lueskella. Pirun hienoja juttuja tuoltakin löytyy ;).

Hei hei tällä kertaa, täytyy tästä nimittäin lähteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti